Playboy Varieté

  • 26.07.2011

Matičar: »Se strinjate, da se vaš status na Facebooku spremeni iz single v married?«
Nevesta: »Da.«
Ženin: »Da.«
Matičar: »Prosim poročni priči, naj pristopita in klikneta like.«

(Foto: Shutterstock)

Blondinci

Na otoku nasedejo trije blondinci. Nenadoma se prikaže dobra vila in vsakemu od njih ponudi izpolnitev ene želje.
Prvi blondinec si zaželi inteligence. Takoj se spremeni v rjavolasega moškega in odplava z otoka. Naslednji si zaželi biti še inteligentnejši kot prvi, zato se takoj spremeni v črnolasca, si zgradi čoln in odpluje z otoka. Tretji blondinec si zaželi postati še inteligentnejši kot prva dva. Dobra vila ga spremeni v žensko in ta se elegantno odpravi z otoka čez most.

Papagaj

Mlad moški po imenu Matic je dobil za darilo papagaja. Ta je bil izredno slabo vzgojen in je imel izredno umazan besedni zaklad. Vse besede, ki so prišle iz njegovega kljuna, so bile nesramne, žaljive in prežete z obscenostmi. Matic se je trudil spremeniti slab odnos in obnašanje papagaja tako, da je vedno uporabljal samo vljudne besede, predvajal nežno glasbo in karkoli drugega, kar bi lahko pomagalo očistiti ptičev besedni zaklad.
Nazadnje je imel Matic vsega dovolj in je začel na papagaja vpiti. Papagaj pa je vpil nazaj. Matic ga je začel stresati, kar pa je ptiča še bolj razjezilo in je postal še nesramnejši. Matic je v obupu zgrabil ptiča in ga zaprl v zamrzovalnik. Nekaj minut je ptič razbijal, vpil in brcal, nato pa je v hipu povsem umolknil in se umiril. Celo minuto ni bilo iz zamrzovalnika slišati niti piska.
Matic se je ustrašil, da je papagaja ubil, zato je hitro odprl vrata zamrzovalnika. Ptič je mirno stopil ven, iztegnil krila proti Maticu in rekel:
»Mislim, da sem te s svojim nesramnim jezikom in grobimi dejanji užalil. Iskreno obžalujem svoje neprimerno vedenje in se zavezujem, da bom storil vse, kar je v moji moči, da popravim svoje nesramno in nedopustno obnašanje.«
Maticu, šokiranemu nad spremembo v ptičevem odnosu, ni bilo nič jasno. Ko je ravno želel papagaja vprašati, kaj je tako dramatično vplivalo na spremembo obnašanja, je ptič nadaljeval:
»Smem vprašati, kaj je naredil puran?«

Tiha maša

Matej in Klavdija sta imela določene težave, zato je doma potekala tiha maša. Potem se je Matej spomnil, da bo naslednji dan potreboval ženino pomoč, da ga zbudi ob petih zjutraj, saj je bil s prijatelji zmenjen, da zgodaj odrinejo na vožnjo do golfišča. Ker ni želel biti prvi, ki bi prekinil tiho mašo in tako izgubil vojno, je na papir napisal.
»Zbudi me ob petih zjutraj.«
Naslednje jutro se je Matej zbudil in ugotovil, da je ura že devet in da so njegovi prijatelji odšli na golf sami. Besen je ravno nameraval vstati in ugotoviti, zakaj ga žena ni zbudila, ko je ob postelji opazil kos papirja. Na papirju je pisalo:
»Ura je pet zjutraj. Zbudi se.«

 

Logično

Zakaj so nekaterim ženskam všeč izjemno zabiti moški?
Zato, ker se samo v njihovi družbi počutijo neizmerno pametne ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri