Novi Playboy in Playboat

  • 08.04.2011

Na Korziko smo peljali še eno vrhunsko lepotico Katarino Jurkovič, ki je stopila pred objektiv Aleša Bravničarja.

Katarina je tista lepotica, katere sanjsko postavo smo v Playboyu imeli priložnost občudovati že avgusta 2006, tokrat pa smo jo v izivalnih pozah ujeli na Otoku lepote.

Novo poslastico imamo tudi za vse ljubitelje navtike. Čare morja nam je v prilogi Playboat obudila piratska nevesta Miriam.

Intervju Tomi Meglič

V novi majski številki Playboya tudi pogovor s frontmanom največje slovenske rokovske skupine vseh časov. Od začetkov Siddharte pa vseslovenske slave in počasnega prodora na tuje trge, ki še ni končan. Pa o izzivu, kako spet napolniti stadion, tokrat v Stožicah, kot so leta 2003 bežigrajskega s simfoniki, o napačnem predalčkanju njihovega žanra, prihajajočem novem studijskem albumu in postavljanju osebnih rekordov tudi zunaj odrov.

Forum: Naravne katastrofe

Ljudje pozabljamo, da smo pravzaprav le gostje na modrem planetu, ki mu pravimo Zemlja, in da naša mlada civilizacija pomeni le zrno peska v njenem pretečenem življenju. Potresi, izbruhi vulkanov pa neurja so realnost, ki ji ni mogoče ubežati, bi pa bilo možno pametneje graditi.

Kibernetični seks

Danes je seks po telefonu tako rekoč le še utrip nostalgije. Zdaj se po svetu kavsa v spletnih igrah, kjer nihče nikogar ne pozna in lahko seksualna fantazija doseže nesluten razcvet.

V nove Playboyu še kolumni Jonasa in Maxa Modica, pa reško dirkališče Grobnik, kjer smo nekaj deklet postavili ob bok jeklenim konjičkom, s katerimi veliki fantje radi dirjajo po vročem asfaltu.

Navtična priloga Playboat

Intervjuji: Paolo Casini, Frans Heesen, Espen Oeino, Frank Pieters in Jim Pugh

Utrgano: Hedonist in Mazokist

Morska kuhinja: Koprski užitki

20V: Uroš Gabrijelčič

Novi Playboy je v prodaji od 8. aprila 2011.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri