Kako urediti stanovanje - moški proti ženskam

  • 15.06.2017

Vsi vemo, da se moški in ženske v razmišljanju precej razlikujejo. Velikokrat se zato lahko zaiskri, tudi ko gre za vprašanje urejanja skupnega doma. Moški si predvsem želijo, da je stanovanje enostavno in udobno, medtem ko se ženske veliko bolj posvečajo detajlom in dekorju.

(Foto: Shutterstock)

Da bo opremljanje ali prenova stanovanja potekala brez nepotrebni zapletov, vam v nadaljevanju ponujamo nekaj dejstev, s katerimi boste lažje našli kompromis in oblikovali prostor, ki bo ustrezal obema.

Ženska dnevna soba

Ženskam je pri načrtovanju doma najbolj pomembno, da je dom topel in uporaben. Veliko pozornosti pa namenjajo tudi podrobnostim, saj želijo, da je vsak kotiček izkoriščen do potankosti. Prav to je razlog, da ženske zelo rade v prostor dodajajo okrasne dodatke kot so zavese, slike, okrasne blazine, odeje,...

Všeč so jim rožnati, oranžni in pastelni odtenki, medtem ko so moškim barve, ki po mnenju žensk dajejo interjerju romantičen in ženstven videz, neprijetne. Tudi pri izbiranju pohištva se ženske večkrat raje odločijo za sicer nekoliko manj uporabne, a estetsko privlačnejše kose.

Moška dnevna soba

Poudariti je potrebno, da je tudi pripadnikom močnejšega spola dizajn doma zelo pomemben. Želijo si, da je všeč drugim, predvsem pa, da jim nudi dovolj udobja. To pomeni, da mora imeti udobno sedežno garnituro, fotelje in veliko sodobne elektronike.

Moškim je namreč dovolj, da se po dolgem dnevu v službi sproščajo na kavču ob gledanju televizije ali brskanjem po internetu. Prav zato bo ponudba Telemacha kot nalašč zanje, saj nudi združeno ponudbo televizije, hitrega interneta ter mobilne in fiksne telefonije.

Telemach

Za samo 36 evrov mesečne naročnine bodo bodoči kupci s paketom GOLD TROJKA EXTRA lahko uživali v spremljanju več kot 280 programov, bliskovitem internetu s hitrostjo do 150 Mbps, ugodno fiksno telefonijo ter mobilnim paketom ŠE VEČ, ki omogoča tudi obogateno količino prenosa podatkov v državah EU (do 3,33 GB) in neomejeno uporabo klicev ter SMS sporočil v času gostovanja v EU.

Vsi naročniki paketa GOLD TROJKA EXTRA bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev prejeli 100 % popust pri izbiri mobilnega paketa ŠE VEČ za kar 12 mesecev.

Več informacij vam je na voljo na telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani Telemach.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri