Kako se pripraviti na pravo partnerko?

  • 21.09.2016

S spoznavnim portalom ona-on.com in Učenjem za življenje - prvi šoli za lepo življenje, tudi v dvoje!

(Foto: Shutterstock)

2 fotografiji v galeriji

Iskanje prave partnerke se prične v nas. Da pritegnete pravo, morate najprej poznati sebe. Svoje želje in cilje. Šele ko boste vedeli, kdo ste, kaj želite od svojega odnosa s partnerko in ko boste zadovoljni v svoji koži, boste pritegnili pravo.

Morda menite, da sebe poznate že dovolj, a v večini primerov ni tako. Včasih se je potrebno poglobiti vase, v svoje želje in ugotoviti, kdo ste. Le tako boste lahko srečni – sami s seboj in v odnosih z drugimi.

Spoznajte sebe in pritegnite pravo v šoli Učenje za življenje

Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com je v ta namen združil moči z edinstveno šolo za življenje Učenje za življenje, ki bo obiskovalcem postregla s povsem življenjskimi vsebinami – tudi, kako se pripraviti na pravo partnerko in dober partnerski odnos.

»Za sodelovanje smo se odločili, ker želimo ljudem pomagati do pravega partnerja – ne le na ona-on.com, kjer se danes parčka že več kot 166.000 samskih, ampak tudi s pomočjo izobraževalnih vsebin, ki jih bodo pripravile na pravega partnerja in na odnos,« pravi vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek.

Odličen projekt z 24 življenjskimi vsebinami – tudi ljubezenskimi

Učenje za življenje ponuja 24 izobraževalnih vsebin z 24 najboljšimi strokovnjaki s štirih najpomembnejših življenjskih področij: Spoznati sebe, Sprejemam druge, Oblikujem počutje in Ustvarjam vrednost.

V oktobru in novembru se bo tako zvrstilo 24 predavanj med katerimi udeleženci izberejo svojih osem. Prav to je največja prednost šole - da lahko sami izberejo 8 predavanj, ki jih želijo obiskati.

»In ker na ona-on.com stremimo k temu, da naši uporabniki čim prej najdejo pravega življenjskega sopotnika, smo se zanje še posebej potrudili,« dodaja Kogovšek. Če ste uporabnik ona-on.com ali pa boste to postali zdaj, lahko izkoristite posebno ona-on.com ugodnost. Preverite tukaj.

Učenje za življenje vas bo pripravilo na pravo partnerko in dober partnerski odnos, saj boste tekom predavanj spoznali sebe in svoje cilje, pravo partnerko pa lahko najdete na ona-on.com, kjer nas je že več kot 166.000!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri