Kako pa kaj vaš denar?

  • 23.10.2017

Slovenci smo bojda finančno jako nepismeni. Kaj to pomeni? Da zelo površno razmišljamo o svoji finančni prihodnosti in da imamo večinoma neurejene osebne finance.

(Foto: FOTO Pofimedia)

Ne vemo, kam nam odteka denar, ne znamo varčevati ali pa se nam to ne zdi smiselno in nasploh z lastnim denarjem ravnamo precej mačehovsko. Tu nam na pomoč priskočijo strokovnjaki podjetja FINGYM, ki so izdelali zanimivo aplikacijo 360 FINANCE GURU. Slovenska inovacija, ki vam na podlagi naprednega algoritma predstavi popolnoma jasno sliko vaših osebnih financ. Vse se začne z enostavnim testom. Vnesete vse, kar se tiče vaših cekinov, od dohodkov in izdatkov do načrtovanja prihodnosti, nakar vam aplikacija glede na vaše osebno finančno stanje odgovori na ključna vprašanja. Od tega, koliko bi morali varčevati za brezskrbno pokojnino ali študij otroka, do tega, ali ste na pravi poti do zaščite pred nepredvidljivimi izdatki. Vse to se vam predstavi v jeziku, ki ga boste razumeli tudi, če nimate najmanjšega pojma o financah. Aplikacijo sta razvila priznana finančna strokovnjaka Miha Urek in Nikola Maljković, ki imata skupaj več kot 20 let izkušenj v finančni industriji. In še bonus: z aplikacijo dobite tudi dostop do videointervjujev s top slovenskimi športniki, ki znajo voditi svoje finance. To so Anže Kopitar, Primož Kozmus, Iztok Čop, Aljaž Pegan in številni drugi.  www.360finance.guru

(D. H.)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri