Foto delavnica z ekipo vrhunskih Playboyevih fotografov

  • 09.11.2012

V Miamiju je med 13. in 14. oktobrom potekala šesta fotografska delavnica z ekipo vrhunskih Playboyevih fotografov iz treh dežel, ki nosi pomenljivo ime Shoot The Centerfold.

(Foto: Shoot The Centerfold)

14 fotografij v galeriji

Pet fotografskih mentorjev, med katerimi ni manjkal niti legendarni Steve Wayda, veteran ameriške izdaje najbolj priljubljene revije za moške, je ogrelo vroče floridsko podnebje, saj so se pred njihovimi objektivi zvrstila številna vroča dekleta, ki so krasila duplerice, erotične in modne časopise po vsem svetu.

Posnemi naslovnico

Steve Wayda, Byron Newman, Jarmo Pohjaniemi, Aleš Bravničar in Ric Moore imajo skupaj skoraj sto let izkušenj na področju erotične fotografije, ki jo redno združijo z izleti v razburkane vode modnega sveta. Prvič v zgodovini je Shoot The Centerfold, projekt, katerega idejni oče je nekdanji maneken Jarmo Pohjaniemi, Slovencem dobro znani fotograf iz Finske, združil kar pet Playboyevih fotografov iz Slovenije, Velike Britanije in ZDA. Namen tovrstnega sodelovanja je bil nesebično deljenje znanja, pridobljenega med njihovim delom pri številnih moških revijah ter projektih iz sveta erotike in glamurja.

 Posnemi naslovnico

Fotoreportažo si lahko v celoti ogledate v novem Playboyu od 9. novembra 2012.

Posnemi naslovnico

Ales Bravnicar posnemi naslovnico

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri