Ženska lepota povezuje dve državi

  • 05.05.2008

Vikend zabave, prijateljstva in Jugo nostalgije, Sarajevo 2008.

(Foto: veso-art)

10 fotografij v galeriji

Nekateri pravijo da so najlepša dekleta iz območja bivše Jugoslavije, Slovenke, drugi prisegajo na Bošnjakinje, lepota pa ima tisoč obrazov, lepotna tekmovanja pa sto podob in v vsem tem je bil nekaj posebnega Beauty Weekend-Entertaiment Show, ki sta ga v sarajevskem hotelu Radon Plaza sredi aprila organizirali ljubljanska agencija Queen in sarajevska modna agencija Metropola Media.

Ne show kot samo tekmovanje za Miss Beauty weekend Sarajevo 2008, ampak kot nekaj, kar z žensko lepoto povezuje dve državi.

Prireditve so se udeležile številne bivše zmagovalke na različnih izborih za miss v Sloveniji in v Bosni, gostitelji pa so posrbeli za res tesno povezavo med dekleti, tako da so dame obeh držav bivale pomešano med seboj v luksuznih sobah hotela Radon Plaza.

Petkov večer je bil v znamenju modne revije oblek bosanskih modnih kreatorjev, na kateri sta nastopili tudi Tina Gaber ( Miss Hawaiian Tropic 2008 ) in Sara Frančeškin ( Miss Earth Slovenije 2008 ), ki pa zaradi aktualnosti naslovov nista nastopili na tekmovanju naslednji dan, ki se ga je udeležila tudi slovenska veleposlanica v BiH Nataša Vodušek.

Večer sva s pevskim nastopom popestrili s Tanjo Adamič, na lepotnem tekmovanju pa je prepričljivo zmagala bosanska manekenka Danijela pred sodržavljanko Boženo in našo Nino Zajc, ki je vstopila kot rezervna tekmovalka namesto mene, ker sem resnično imela ogromno promocijskega dela in imela to čast, da sem tudi jaz enkrat podelila krono.

Sledile pa so ostale slovenske lepotice Neža Marolt, Katarina Benček, Diana Jokič in Tanja Adamič.

Modna revija in lepotno tekmovanje je močno odmevalo v sarajevskih krogih, tekmovanje pa bodo že oktobra ponovili v Sloveniji, kot tekmovanje, ki z žensko lepoto povezuje dve državi.

Nekaj malega o dogodku, kajti bilo je res lepo in nepozabno !

Vedno z vami,

Sabina Mali

SARAJEVO-2008

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri