Zabava pri Jacku

  • 15.10.2008

Happy birthday to you, happy birthday dear mr. Jack Daniels ...

(Foto: veso-art)

9 fotografij v galeriji

Vse najboljše, Jack!! Samo v tvojo čast, znamenitemu varilcu plemenite pijače Jack Daniels, sem pred prepolnim šotorom in ob spremljevalni skupini Andraža Hribarja, odpela nekaj in samo zate !

Le kdo ne pozna ameriškega viskija iz Tennesseja in bradatega moža Jack Daniela, po katerem ta popularna pijača nosi ime…

Njegovo življenje je sicer zastrto z legendami, njegova dediščina pa dolga tradicija proizvodnje ameriškega viskija in njegovega večnega okusa.

Praznovanje njegovega 158. rojstnega dne se je včeraj v Ljubljani, na dvorišča grada Kodeljevo, zavleklo pozno v noč in dokazalo, da je Jack, kot ga poimenujemo krajše, med Slovenci zelo priljubljen. Čeprav je četrtkov večer vabil tudi na druge velike zabave, so se pladnji s koktajli iz rok mičnih hostes hitro praznili. Franci Kek, ki se je za en večer prelevil v znamenitega Jacka, je goste, ki so se le opogumili sodelovati v preizkušanju moči za nagrade, sprejel kar pri vhodu. Kdor pa je prisedel k Jackovem kipu, je domov odnesel še svojo fotografijo :)

Znanih obrazov je kar mrgolelo, hrupna zabava pa me je med petjem skoraj preglasila :))) Hehe.:) Razumljivo, saj so zabave pri Jacku nekaj odličnega , nekaj najboljšega! To enostavno morate poiskustiti!

Takole pa so dogodek opisali pri 24ur.com.

Vedno z vami

Sabina Mali

JACK DANIELS

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri