Vsak teden ena dama več

  • 02.03.2008

Prva nagrada 2. kroga gre v Mavčiče ...

(Foto: DNEVNIK)

2 fotografiji v galeriji

»Jaz ne vem nič. Nikamor se nisem prijavil, nikomur nisem nič pisal in za take stvari je pri naši hiši zadolžena žena. Rešuje križanke, pošilja kupone, še kakšno pismo kdaj pa kdaj napiše, jaz sem potem pa vsega kriv...« se je kar malo jezil Lojze Šinko s Krožne poti v Ljubljani, ko smo ga vprašali, če se je prijavil na akcijo Nedeljskega in Loterije Slovenija. »Kaj pravite, da sem po njeni zaslugi zadel 750 evrov? Počakajte, počakajte, to je pa že druga zgodba...« Midva igrava skupaj

Tako je potekal pogovor z dobitnikom nagrade prvega kroga Lojzetom Šinkom iz Ljubljane. 45-letni mož je zaposlen pri Snagi v Ljubljani in je dolga leta vozil tovornjak, zaradi težav z očmi pa sedaj opravlja druga dela. V različnih akcijah našega in tudi drugih časopisov sodeluje njegova žena Simona, ki je bila zelo zgovorna. Ker se je ravnokar vrnila iz Nemčije, je nismo mogli prepričati, da bi stopila pred fotografski objektiv. »Midva vedno igrava skupaj, naj bo to loto ali kaj drugega. Lojze prinese listke, jaz jih izpolnim, on pa jih potem vplača. Podobno je tudi s sodelovanjem v različnih nagradnih igrah. Kupone izpolnim za oba, potem pa navadno tudi oba ostaneva praznih rok. Moram vam kar priznati, da v življenju nisva zadela še nič posebnega,« je klepetala Simona. V prvem krogu je stavila na številki 16 in 27, seveda za vsako na svojem kuponu. S 16 na Lojzetovo ime, ker je to datum njegovega rojstva, 27 pa je datum njenega rojstva. »Sedaj kupujem dva Nedeljca. Enega dobim domov kot naročnica, potem pa kupim še enega v trgovini, deloma zaradi nagradne igre in deloma zato, ker imate vedno priložen kak zanimiv film,« je povedala gospa Simona.

Sabina in Nina

Voditeljica žrebanja Loterije Slovenija na TV Slovenija Mojca Kranjc je s pomočjo bobna tokrat izžrebala dodatno številko 24, ki jo je pravilno uganil oziroma napovedal Martin Dežman iz Mavčič.

Na žrebanje drugega kroga smo povabili kar dve asistentki. Mis Hawaiian Tropic leta 2006 in najbolj seksi Slovenki po mnenju bralcev tednika Hopla, Sabini Mali, se je pridružila še finalistka letošnjega izbora mis Hawaiiann Tropic in dekle minulega tedna v našem Nedeljskem dnevniku, Nina Jerina iz Novega mesta. Simpatično dekle je med drugim predlagala, da bi naslednjega nagrajenca obvestila kar osebno dama, ki bi mu z žrebom prinesla srečo. Ideja sploh ni slaba, vendar... Kaj če bomo izžrebali nagrajenko? »Bomo poslali pa našega fotografa Vesmina Kajtazoviča,« se je znašla Nina, ki je izžrebala prvo nagrado, Sabina pa tolažilne.

Naj še enkrat ponovimo pravila naše igre. V njej lahko sodelujete vsi bralci Nedeljskega dnevnika tako, da do petka (velja poštni žig) teden dni pred vsakim nedeljskim žrebanjem v osmih krogih napoveste dodatno loto številko od 1 do 39 (podrobnejša pravila igre najdete na spletnem naslovu www.dnevnik.si). To storite tako, da izpolnite kupon (spodaj) in nam ga pošljete v pismu, lahko pa glasujete tudi na dopisnici. Tedensko prvo nagrado bomo izžrebali med vsemi glasovalci, ki bodo pravilno in pravočasno napovedali dodatno številko. Dobitnike preostalih devetih tolažilnih nagrad (paketi Nedeljskega in Loterije Slovenije) bomo izžrebali med vsemi pošiljatelji, neodvisno od pravilno ali nepravilno napovedane dodatne številke. Tako se bo dogajalo osem tednov, v finalnem žrebanju za 4.000 evrov pa bodo sodelovale vse pravilne napovedi tedenskih dodatnih številk v vseh krogih naše igre.

No to so bile besede gospoda A. K. iz časopisne hiše Dnevnik.

Naslednji teden bom gostila Sandro Dolinšek iz Ljubljane :) ... Vi pa le vztrajajte pri svoji dodatni številki !

Vaša Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri