Still fasihion 2008

  • 01.06.2008

Nedeljski dnevnik in v organizacijski prvi osebi Tone Fornezzi Tof je v četrek organiziral posebno modno revijo v podhodu Ajdovščina sredi Ljubljane.

(Foto: veso-art)

13 fotografij v galeriji

Vse skupaj je potekalo pri Tekstilovi trgovini v podhodu. Mimogrede, tekstil letos praznuje že 60 let.

Enostavno rečeno, modna revija, ki je bila drugačna in bi ji lahko rekli tudi revija za lep namen.

Na modni stezi tokrat niso bile le manekenke, ampak dekleta, ki veljamo za cvet slovenske lepote :).

Jaz, kot dekle leta Playboya Slovenija, miss Universe 2008 Anamarija Avbelj, njena spremljevalka Vesna Štefanovski, lepa soseda revije Hopla Neža Marolt, miss bikini Anna Milinkovič, pevka Sanja Grohar in pa dva lepotca, nezamenljivi Erik Ferfolja in pa mister Konga, Primož Jere.

Dame smo predstavile Tekstilovo kolekcijo, potem pa je sledila modna revija, ki je bila, kot sem že rekla nekaj posebnega.

Tako zaradi manekenov kot tudi zaradi predstavljenih modelov.

Najprej nekaj besed o modelih. Nedeljski dnevnik in Tof sta zbrala več majic, ki so jih poslikali nekateri znani umetniki, kot sta France Slana in Jože T?nig, med manekeni pa so poleg T?niga bili prvak SNS Zmago Jelinčič in njegova strankarska kolega Bogdan Barović (ki je podobo na majico naslikal sam) in Srečko Prijatelj, miss zemlje Tanja Trobec, novinar Nedeljskega Tomaž Bukovec, mož, ki je shujšal za polovico teže Janez Kralj iz Šmartnega in dama, katero bi seveda morala omeniti na začetku, ampak jo na koncu, da ji lahko namenim več besed.

Televizijska dama Miša Molk, ki se je odzvala pozivu Nedeljskega in tudi nastopila za plemenit namen kot manekenka. Majice z umetniškimi poslikavami bodo prodali in celeten izkupiček namenili Ustanovi za pomoč otrokokom z rakom s katero Nedeljski in še posebej Fornezi sodeluje že vrsto let.

Tof je sicer obljubljal, da bo kot maneken nastopil tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki pa je svojo nalogo opravil le na pol. Majico je držal pred seboj, je pa zato več besed namenil modni reviji in plemenitemu namenu. Tako mu lahko oprostimo tudi to, da se ni sprehodil po manekenski stezi. Na njej pa je vendarle stal...

Vedno z vami

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri