Snemanje videospota Strast

  • 01.05.2008

Končno sem ga dočakala, strasten videospot za pesem Strast.

(Foto: veso-art)

11 fotografij v galeriji

Nič koliko obljub, promocij, zastonj stažiranj in podobnih pripetij sem morala izvesti za prazen nič, da sem na koncu zgolj po naključju prišla do tako želenega videospota.

Zgolj slučajno se je moj fotograf pogovarjal z padalcem Svitom o,problemu', ki me spremlja in kaj se je nato zgodilo ?

Zgodil se je čudež, ravno ta Svit je organiziral popolnoma vse in z odlično ekipo VPK pod taktirko enkratnega režiserja Aleša Žemlje in nenadomestljivega direktorja fotografije Mitje Križnika, takoj organiziral izdelavo scenarija, se dogovoril in od takrat v roku petih dni tudi štartal z snemanjem spota v prečudovitem ambientu Šmarjeških toplic, noro !

Oči so se mi odprle in pekla me je vest, da mladenič, ki ga nisem nikoli poznala tako urno zagrabi za delo, vsi ostali pa naj le ostanejo pri svojih lovorikah, jaz pa tudi vem kako naprej !

No ja, vse pa le ni šlo tako gladko kot pišem, kajti še dan pred snemanjem nisem imela modela, ljubimca :), ki bi nastopal z mano v spotu, kaj zdaj ?

Po vsem tem odličnem scenariju, ki smo ga obdelali, se je zalomilo ravno na koncu, nobeden me noče v posteljo :(.

Moja žalost se je kar hitro razširila po mestu in priskočili so mi na pomoč natakarji puba Pri vodnjaku z predlogom ... joj, nekaj najboljšega Dejan !!!

Ob 22.00 uri hitro na pijačo, mu ,pritežim' in mu obljubim Strast … akcija, Dejan je za :)

Napočil je dan D … joj skoraj bi pozabila, pesem je last Tokaca iz skupine Dan D in zapela sem jo na prireditvi, ko sem vrnila krono za Miss Hawaiian Tropic, vendar preprosto ni bilo časa za muziko, zdaj pa gremo na polno :) …

… Šmarješke, 10.00 make up in montaža opremeeeeeeee, koliko je tega !

Najprej v hodniku wellnessa in nato večji del v predsedniškem apartmaju, ker smo se z ekipo zelo zbližali, malo pojedli, nekaj spili :), se z Dejanom ljubili in se ob 20.00 uri odpravili na ,kopanje' v bazen oz. snemanje zadnjih kadrov spota.

Enkratno ... po bazenu desetine cvetov lokvanja z svečkami, ogromno svetlobe, vse se premika, le :(…. pol ure smo iskali nastavek za tuš !!!

Pazi !, v termah nismo našli primernega nastavka za tuš :(:).

Iznajdljivi dečki so zavihali rokave in skočili v sobe z kopelmi, ter sneli tuš ( direktorju se opravičujem ) ga priredili, splezali na lestve in dež je bil nared !!!

Bilo je super, mokro :) in nepozabno.

00.0 zadnja večerja z odlično ekipo iz VPK, ker smo se skupaj z šefom bazenov Dejanom ( to je drugi Dejan, zelo simpatičen in priden dečko ), ki nam je lepo pripravil prigrizek ( najlepša hvala Termam Šmarješke toplice ) se nato ob 1.00 odpravili domov ... kam greste fantje :) !!!

Jaz pa sem sama ostala v sobi, se vsa utrujena legla v posteljo in podoživljala doživeto, hmmm :)))) !

No dragi moji, to je na kratko o mojem prvem spotu, upam, da vam bo všeč ( kmalu ga objavim ) za kakšno fotko več pa le skok na mojo spletno stran.

Se javim kmalu :)

Vedno z vami

Sabina Mali

p.s. Zlatko, tenks za filmček !

SABINA SPOT NOVI 1

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri