Pomlad

  • 15.02.2009

Prihaja pomlad in za njo poletje!

(Foto: Mitja Furman)

9 fotografij v galeriji

Zelo sem vesela, da so mi v skupini Norools izkazali zaupanje še za eno letno sodelovanje! Tako bomo skupaj vstopili v toplejši in bolj seksy čas leta - pomlad!

Oblačila in obutev ''Baby Phat'' iz prihajajoče kolekcije pomlad – poletje je za ljudi, ki vedo zakaj živeti!

V Norools-u pa pravijo, da bom korak pred ostalimi dekleti, kar si pa res ne želim, želim si, da bi one bile ob boku meni in nosile to res enkratno in zelo prijetno kolekcijo, ki kar kliče!

Ker pa opažam, da so moji blogi zelo obiskani in komentirani, z obilico pohval, da sem sposobna biti istočasno tako v Londonu, kot z vami pri komentarjih, upam in verjamem, da boste tudi pri obiskih trgovin tako dosledni.

Lahko mi pa pišete na moj mail ( žal na blog komentarje ne odgovarjam ) in se lahko dobimo v trgovini Norools v Ljubljani, ter skupaj izberemo nekaj drznega za vas!

Vas, dragi moji, pa vljudno vabim, da si ogledate novo nadaljevanko Lepo je biti sosed, danes v ponedeljek 16.2 na POP TV ob 20.00 uri z zelo aktualno temo o tem kako si ženske rade med seboj nagajajo!

V novi nanizanki, ki so jo poimenovali Rojstni dan, je slavljenec Beno, vendar se zdi, kot, da je cel svet pozabil nanj! Samo Vanessa se spomni in mu pride voščit s steklenico. Medtem, ko Beno in Vanessa zapijata njegovo razočaranje, pa Žuža v lovski koči zanj pripravlja skrivno presenečenje - rojstnodnevno zabavo!

Vprašanje je, kdo bo skočil iz torte? ... Vabljeni!

Vedno z vami

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri