Podpisovanje revije Playboy

  • 21.07.2008

Saj nisem mogla verjeti, ko sem videla toliko ljudi ...

(Foto: Spykee)

6 fotografij v galeriji

Najprej naj se vam iskreno opravičim, ker nisem že prej naredila bloga o podpisovanju revije, vendar sem gojila

spoštovanje do naših , domačih ' medijev, kajti hotela sem počakati, da se najprej novička objavi v enem od hišnih , cajtngov ', pa žal zaman :( !

No ja, upam, da bo saj , domači ' Playboy poskrbel, da bo kakšna fotkica priletela v naročje te moške revije !

Vročo, soparno sredo 2.7.08 je potekalo tretje zaporedno podpisovanje revije Playboy tokrat v novo odprti in razširjeni NoRools trgovini v Kopru.

Bilo mi je v veliko čast zastopati tako popularno in kvalitetno revijo, kot je naš , zajček ' !

Nekoč ... :) ...

Bom le kopirala :) opis dogodka iz spletne strani 24 ur.com ... Sabina je s svojo energičnostjo zopet dokazala, da je odlična družba in prav netipična a vendar elegantna misica. Medtem ko se je zabavala z ostalimi obiskovalci, je vsakemu izmed njih podpisala revijo ali pa svojo sliko s prikupnim besedilom. Kasneje nas je vse skupaj povabila, da smo si skupinsko ogledali njen videospot, ki ga je premierno že predstavila na letošnjem izboru za Playmate leta.

Konec tega mesca (oz. začetku naslednjega) lahko tako obiskovalci tovrstnih prireditev že pričakujejo novo podpisovanje v kateri izmed NoRools trgovin v družbi nove slovenske playmate meseca avgusta.

Tako lepo so napisali, da bi bil nesmisel spreminjati teksta, pa še eksluzivno sem objavila novo podpisovanje, nove playmete !

Lahko pa tudi sami spremljate dogajanju na www.norools.com

Vedno z Vami,

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri