Playboy girls special edition

  • 04.08.2009

Za imenitno presenečenje na svetovni lepotni sceni je poskrbela ameriška Playboyeva centrala ...

(Foto: veso-art)

6 fotografij v galeriji

... ki je v posebni izdaji Playboy girls special edition objavila izbor sto najlepših deklet v Evinem kostumu!

Skoraj, da je pričakovano, da je največ deklet iz Severne in Južne Amerike, med Evropejkami pa smo se dokazale tudi tri Slovenke, poleg mene še Andreja Karba in Dona Olah!

Naši južni sosedje ( Hrvatje in Srbi ) pa so se dokazali s po dvema dekletoma!

Na naslovnico se je povzpela huda Argentinka Silvino Luna, takoj za njo pa je bila blond Madžarka Viktoria Metzker, tretja pozicija pa je pripadla lepi Brazilki Juliano Goes.

Še preden se je novička, da sem med 100-mi najlepšimi Playboyevimi dekleti na svetu pojavila med slovenski narod, so to prebirali že po svetu in tudi po naključju Tone Fornezzi-Tof , ki se je vračal ravno iz Indije.

Poklical me je in mi povedal veselo novičko, ki me je vrgla s stola. Bila sem navdušena in povsem iz sebe, saj kar nisem verjela, da je to mogoče. Zelo sem ponosna in počaščena, saj ti take časti v svetu ne dodelijo vsak dan.

Moj komentar na njegovo novico je bil : , Pa naj še kdo reče, da Slovenke nismo fejst! '

Sem pa zelo presenečena, da le-te novice nisem izvedela iz domačih krogov revije Playboy!?

Vzporedno s tem mi je pa še toliko bolj žal, da se nisem mogla iz različnih razlogov udeležiti povabilu očeta revije Playboy, Huga Hefnerja, konec lanskega leta, k fotografiranju za koledar.

Kakšno besedico več pa si le preberite na portalu 24.com ali na zadovoljna.si, ki so tudi dali povod za objavo velikega uspeha!

Vedno z vami

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri