Koncert legend

  • 06.12.2008

Na svidenje v naslednji vojni !

(Foto: veso-art)

23 fotografij v galeriji

Glede na to, da je James Bond zelo popularen na naši priljubljeni spletni strani, vam moram priznati, da sem 29. novembra videla veliko ljudi, ki bi jih lahko primerjala z Jamesom Bondom ! Razlika je le v tem, da večina teh, ki so bili prisotni na koncertu, ne potrebuje dvojnika, so pač dovolj sposobni že sami !

Tomaž Bukovec je odlično in dosledno opisal dogodek, zato mislim, da ni več kaj dosti dodajati !

Kaj pa jaz, kako sem se jaz znašla v vsej tej zgodbi ? Na povabilo slavljenca, ki je praznoval 39. let neprekinjene satire, sem v svojo veliko čast nastopila z Rifletom ! Res je, da sva izbrala zvrst glasbe, ki mi ni ravno pisana na kožo, vendar sva se odlično ujela in brundala do vstopa Trkaja, ki pa nama je odlično pomagal in rešil čast rapa :)

Koncert se je končal z voščilom rojstnega dne prijetni dami Štefki Kučan in povabilu v zakulisje, kjer pa smo si privoščili deci ali dva rdečega vina in odličnega pršuta, ter se v zvokih glasbe zamajali globoko v noč !

Da ne bom preveč dolgovezila, naj vam fotografije povedo več !

Kakor pravi Tof, se vidimo na 3000. Butiku, do takrat, pa le pogumno naprej !

Morda pa tudi sama do takrat postanem legenda ali pa vsaj delček tega :) ...

Nikoli ne reci nikoli !

Vedno z vami

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri