Kocka se obrača

  • 15.07.2009

Novim zmagam naproti ...

(Foto: osebni arhiv)

13 fotografij v galeriji

En mesec po tem, ko sem predala naslov Playboyevega dekleta leta 2008 in začela novo življenje, ki temelji bolj na glasbenem in modnem področju, sem uspešno speljala tudi mojo življensko željo, šolanje za vizažistko!

Nikakor pa ne mislite, da bom zanemarila dela z moško revijo in vodenjem lastnega bloga na priljubljeni strani playboy.si.

Današnji blog je predvsem namenjen mojim predavateljicam in sošolkam Zavoda AL v Ljubljani, kjer sem uspešno dokončala šolanje za vizažisko in tako dodala še en kamenček v mozaik mojega dela in studia MSSM, kateri uspešno sodeluje z mladimi modeli.

Na četrtek, 2. julija, dan pred mojim odhodom na Pag, smo se dobili na šoli in skupaj s sošolkami, ter predavateljicama, Matejo in Romano, izpeljali to prijetno formalnost in nato še po žensko :) ga proslavili!

Moram pa vam priznati, da bom kar vztrajala in nadaljevala svojo pot na omenjeni šoli že v septembru in sicer kot manikerka, vendar le za zdrave in naravne nohte, kajti vse kar je naravno je lepo!

Glede na moj živlljenski moto, ki pravi : Živi življenje in življenje bo živelo tebe, imam odprtih kar nekaj kart, ki jih moram kakor se najbolje da tudi uporabiti!

Se pa ob tej priliki tudi priporočam, da me preizkusite, če sem se kaj naučila! Se bom z največjim veseljem odzvala vašemu povabilu!

Ponavadi me zgodovina oz. dejanja, ki so se zgodila ne zanimajo kaj preveč, vendar, ko sem na izboru Slovenec leta 2008 postala Miss vseh Misic leta 2008, mi je prijazni g. Bogdan, direktor GEA TV obljubil, da me popelje skozi zgodovino mojega življenja v sliki s glasbeno podlago moje nove pesmice!

In res so mi v ta namen na GEA TV naredili prečudovit video za mojo novo pesmico z imenom KOCKA, ki se kakor pravi refren pesmi obrača oz. ... Kocka se obrača, če tebi prav je ali ne, če zmagam ali izgubim vse, vzamem kar pač moje je ...

Pesem, ki jo je napisal Marko Pezdirc iz skupine Zlati Muzikantje pove resnično vse, spot pa le-to tudi prikaže.

Kaj več o glasbi in pesmi bomo lahko kaj kmalu prebrali na sestrski strani govori.se, vsem vam pa želim lepo poletje in veliko užitkov, tako na morju, kot v gorah!

Sošolkam in predavateljicam želim uspešno delo in da se kaj kmalu zopet vidimo, vsem obiskovalcem strani playboy.si pa vabilo na bloge o mojem novem črno-belem lepotcu, Rock Otočcu, vročem razvratu v Zrčah na Pagu in ... nasvidenje kmalu!

Vedno z vami

Sabina Mali

KOCKA3

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri