Golf Miss Masters

  • 25.05.2009

Nagradni sklad miljon kapljic vode, gledalcev juhuhu in dvajset novinarjev!

(Foto: veso-art)

27 fotografij v galeriji

Nekako takole bi lahko začela blog o mini golfu, ki ga je organiziral nenadomestljivi Tone Fornezzi - Tof v ljubljanskem BTC-ju!

Misice z vseh bregov, izjemoma nanovejše vesoljske, ki je žal ni bilo, smo se četrtkovega popoldneva dobile in udarile eno po , moško '!

Državno prvenstvo Missic v mini golfu, kakor je bilo uradno sporočilo organizatorja, je Tof vzel zelo resno, kakor se zanjga tudi spodobi in je zelo pohvalno, vendar pa dekleta žal kaj takega nismo ravno vajene in smo se raje zabavale in pozirale!

Torej ne le tekmovati, temveč se tudi imeti , fajn ', bi bilo naše geslo in tako smo skozi zabavo in fotkanje, ter snemanje bile povsod, le za golf palico ne :)

Naj pa nebo tale blogec, kot neka tolažba, da smo se le zabavali, kajti pred turnirjem smo se morale zelo resno pripraviti, tako raztezno, kot kondicijsko!

Maja, Maja, Tina, Anna, Katarina, Daša, Patricija, Tanja, Samanta, Alma in jaz smo morale priznati premoč odlični Daši Podržaj, ki je 18. luknjo iz 220 m zadela v prvem poizkusu in tako presenetila tudi svojega trenerja.

Dragi moji, golf je zelo lep šport zato ne oklevajte, pojdite v naravo in odigrajte kakšno igro, zgolj kot zabvo in se naužijte svežega zraka!

Žel ne vemo koliko časa ga bomo še lahko!

Vedno z vami

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri