Glamur v Strunjanu

  • 16.03.2009

Pisana druščina enookih mojstrov različnih vetrov je združilo svojo moč ...

(Foto: veso-art)

19 fotografij v galeriji

... na delavnici Obrtne zbornice, sekcije fotografov, o glamur fotografiji, ki jo je vodil priznani fotograf Aleš Bravničar v Strunjanu!

Ob pomoči Grega Gulina, ter light mojstra Damjana Šefa so delali čudeže s stilom fotografije, ki je nekako stopnica pred aktom!

Ko me je poklical Aleš ali bi se udeležila njegovega fotografiranja sem bila takoj za, vendar ko mi je povedal za kaj pravzaprav gre, me je pa malo stisnilo pri srcu.

Parirati šestdesetim fotografom, ki so na meji golote skušali dokazati ali se jim bo ob navzočnosti predavatelja Aleša zatresla roka ali morda celo zarosilo oko :)?!

Vsakdo izmed njih je sam poskrbel za mojo pozo!

Da niso imeli enostavnega dela se je takoj opazilo, saj so se nespretnosti, kar vrstile, vendar je bila družba tako dobra in želja po znanju tako velika, da je vse skupaj delovalo, kot ena velika učna zabava!

Za kakšno slikico več, pa le skok v galerijo fotografij, pa naj to nebo le povabilo močnejšemu spolu, tudi nežnejši spol je vabljen, kljub temu, da za njih pripravljam naslednji blog:)...namig, nova Nova!

Vedno z vami,

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri