Gala koncert Wernerja

  • 14.03.2009

Dalmatinski melos v slovenskem jeziku ...

(Foto: veso-art)

25 fotografij v galeriji

... nakako takole bi lahko začela opis mojega videnja enkratnega koncerta, ki sem ga doživela v nabito polni dvorani Golovec!

Ko sem izvedela, da je kralj narodno-zabavne scene v prodaji vstopnic celo pred Madonno, sem si rekla, da si njegov nastop pa vsekakor moram videti!

Werner je s svojim dalmatinskim šarmom naznanil pomlad in z venčkom svojih pesmi vzdignil obiskovalce do vrelišča, ter povzročil pravo rajanje v dvorani, ki je že tako pokala po šivih. V plesnem kolu so se zavihteli med stoli, ter z navdušenjem pričakali nadaljevanje koncerta, ki je kar nekako vsakega posebej držal v pričakovanju po vedno novem presenečenju!

Tako so poleg Wernerja nastopili tudi Majda Petan, kateri se je z vrtnico v rokah pridružil tudi njen mož, nato nekoliko slabšega zdravja Brigita Šuler, ki pa je s svojo energijo in odličnim nastopom dokazala, da je res prava marka slovenske estrade. Prišel je čas za prvega tujega gosta, to je bil Dalibor Brun, ki so ga vzljubili tako staro, kot mlado!

Večnega šarmerja Džo Maračič Makija, pa očitno ne ustavi niti emšo, ne dolga pot, saj je na koncert priletel direktno iz Amerike in povzročil pravo norijo v dvorani in nato še skupaj z Wernerjem zapel v duetu!

Vse to je spremljala skupina NOVA LEGIJA, ki je skupaj z Wernerjem in gosti, ter odličnim ozvočenjem in razsvetljavo, simpatičnimi popestritvami z raznoraznimi efekti, v več kot dvo urnem koncertu poskrbela, da ni nobeden zapustil koncerta nezadovoljen.

Na koncu pa solzice, kajti na oder je Werner poklical svojo nosečo ženo Andrejo, ter jo prav prijetno predstavil, s poljubom na trebuh, res lepo!

Naša družba, na čelu z Alešom Čepinom in prijetno Matejo, simpatično voditeljico Saro in njeno prijateljico, ter našim Vesotom smo izginili v noč, ter se prepustili hlapom piva v bližnjem centru zabave!

Noč je bila kratka, saj sem že čez štiri ure morala na pot v ... no, to bo naslednji blog :) namig!

Vedno z vami

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri