Dan žena …

  • 10.03.2008

Nekaj misli ki jih posredujem vam, moškim, ki soustvarjate in ... priznajmo si, večinoma odločate pri uveljavljanju in dostopu žensk v družbenem življenju.

(Foto: Zlatko Kapevski)

21 fotografij v galeriji

Lepo je zavedanje da živim v državi in času, kjer ni potrebno skrivoma praznovati 8. marec, ki je postal mednarodni dan žena že pred leti, mnogo let preden sem privekala na ta svet :).

Pravica praznovati ta dan kot praznik žena, ali je to vse ?

Enakost med spoloma je temeljna pravica in vrednota ne samo EU, temveč tudi Slovenije. Čeprav je zapisana in potrjena, velikokrat ostane, tako kot marsikaj drugega, samo na papirju.

Zavedam se, tako kot velika večina Slovenk, da si pravice do enakopravnega dostopa in uveljavljenja na vseh področjih v obsegu kot te pravice imate moški, moram izboriti sama, vendar računam na vas !

Zato moški, pomagajte, ne ovirajte, vsaj takrat ko vidite da lahko sposobna ženska napreduje in prepričana sem, da vsak od vas ima, pa ne samo eno pozitivno izkušnjo in ve, da smo odgovoren in kooperativen partner.

Drage moje, na strani, ki je namenjena moškim ?!, vam v zabavo nudim nekaj slik iz sobotnega izbora za Mistra Konga, ker ste izbirale prav ve !

Mene žal ni bilo poleg, kajti imela sem delovno, tako soboto, kot nedeljo in naprej :).

Z Almo Brždanovič, sva se udeležili sejma v Koelnu ( hvala PB ) in delava kot hostesi, vendar sem slikice skrbno izbrala le za Vas :).

Če je pa komu premalo :) pa le pokukajte na www.veso-art.com in doživeli boste še več !

Vaša Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri