4play

  • 19.11.2008

Nujno potrebujemo nekaj poskočnega, sexi ... kot so bili člani Hight School Musical-a !

(Foto: veso-art)

15 fotografij v galeriji

Z takimi besedami so me , napadli ' člani priljubljene dolenjska skupine 4play, ki pa so na majhnem slovenskem glasbenem trgu vse bolj prodorni.

Ni kaj, dobili smo se v mojem studiu MSSM v Novem mestu, se uredili, malo skakali in se pri tem vsi skupaj zelo zabavali !

Fotke za plakat so bile nared in vse štiri člane je odlično , sestavil ' njihov najvišji član, Matjaž !

Naj se vrnem k bistvu, zakaj so to pravzaprav potrebovali ! Ravno danes je v Koloseju premiera 3. dela filma, kjer so zaljubljena Troy in Gabrielle, ter njuna druščina v zadnjem letniku srednje šole, zato se jim na žalost približuje neizogibna ločitev.

Prijetna druščina se tako odloči, da srednješolska doživetja, strahove in upe za prihodnost uprizori v glamuroznem zaključnem muzikalu !

In kaj ima skupina 4 play pri vsem tem ? Na splenem portalu TočnoTo.si so vse to odlično opisali :

Te dni se bo v kinematografih začel predvajati svetovno popularni film High school musical 3. Nad filmom pa so navdušeni tudi člani skupine 4play, ki so se odločili za zanimivo potezo.

4playevci so se odločili na sredini premieri v Koloseju v Ljubljani prvič predstaviti svojo novo pesem Ko usoda se igra. Člani priljubljene skupine pravijo, da najdejo ogromno povezav s filmom in tudi njihovimi igralci, nestrpno pa pričakujejo tudi tretji del. Prepričani so, da bo film postregel z odličnimi pesmimi in zanimivo zgodbo.

Skupina 4play pa obljublja tudi presenečenje, a kaj to je, zaenkrat še nočejo razkriti: "Pridite, pa boste videli," so dejali in se nagajivo nasmihali.

Kratko in jedernato, se vidimo danes v Koloseju !

Vedno z Vami

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri