Z E-kolesom po Slovenskih goricah!

  • 24.09.2018

Nova pridobitev na območju LAS Ovtar Slovenskih goric je zagotovo devet električnih koles, s katerimi bodo gostje po novem lahko spoznavali in odkrivali nove destinacije. Obiskali smo domačijo Firbas, kjer so predstavili nov projekt povezovanja!

Bogata tradicija gričevnatih Slovenskih goric že od nekdaj ohranja prvinske družinske zgodbe preteklosti in tudi sedanjosti.

»Z željo, da bi našim gostom, ki prihajajo s cele Evrope in sveta, še dodatno obogatili njihovo bivanjein tako doživeli še druge kotičke Slovenskih goric ter se z veseljem vračali, smo zanje zasnovali novo ponudbo,« je na predstavitvi projekta povedal Bojan Firbas iz domačije Firbas.

Nova pridobitev na območju LAS Ovtar Slovenskih goric je zagotovo devet električnih koles, s katerimi bodo gostje po novem lahko spoznavali in odkrivali nove destinacije. Električna kolesa bodo za regijo vsekakor dobrodošla, saj gostje več ne bodo omejeni na krajše razdalje ene občine, ampak se bo lahko posluževal okolja celotnih Slovenskih goric.  

Z nakupom električnih koles in pripadajoče opreme za prevoz koles bo gost na območju LAS Ovtar Slovenskih goric lahko obiskal več ponudnikov. S tem bo doživel pristen utrip narave in ponudbe, ki jo okolica ponuja.

PARTNERJI PROJEKTA

Občina Benedikt, Občina Cerkvenjak, Občina Duplek, Občina Lenart, Občina Sveta Trojica v Slovenskih goricah, turistična kmetija Vesna Sirk, kmetija Toplak in domačija Firbas.

Z E-KOLESOM PO SLOVENSKIH GORICAH 

Pot začenjamo na domačiji Firbas in nas vodi skozi Sveto Trojico v Slovenskih goricah in nato do Benedikta in Zgornje Velke, kjer obiščemo turistično kmetijo Vesne Sirk, nato nadaljujemo do Jurovskiega Dola in sicer kmetije Toplak. Pot nas pelje skozi Lenart čez Zavrh do Dupleka in od tam čez Vitomarce do Cerkvenjaka in domačije Firbas.

Foto: Aleš Kocbek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri