Tudi moški poskrbijo zase!

  • 20.07.2017

Svetovno znana umetnika Luka Šulić in Stjepan Hauser s svojimi nastopi kot duo 2Cellos navdušujeta občinstvo po celem svetu in nastopata na najbolj prestižnih svetovnih odrih. Z Lukom sem nedavno poklepetala o njegovem lepotnem posegu. Saj imava nekaj skupnega. Oba sva si uresničila dolgoletno željo po lepšem nasmehu.

Tudi Luka je svoje zobe zaupal priznani zobozdravnici dr. Tatjani Knego, ki v Zagrebu v Dental Estetic Studiu skrbi za številne nasmehe znanih obrazov. Meni je s pomočjo zobnega aparata s prozornimi zvedicami uredila čudovit nasmeh tako kot ga zdaj ureja Luki. Jaz sem s končnim rezultatom navdušena in priznam, da je bila to zagotovo naložba vase.

In kaj mi je o svojih zdravstvenih težavah zaupal Luka?

MIŠA: Luka, obiskali ste ordinacijo dr. Knego v Zagrebu. Kaj je bil razlog vašega obiska? LUKA: Razlog za obisk je bil ta, da sta moja dva zgornja sprednja zoba mrtva zaradi udarca iz otroštva in nijanso temnejša od ostalih. Zanimalo me je beljenje le teh. Ker pa je Dr. Knego perfekcionistka me je prepričala, da kompletno, enkrat za vselej uredim svoje zobe, skupaj z ortodontsko terapijo in kasneje beljenjem. Dental Estetic Studio in Dr. Knego mi je priporočil režiser naših glasbenih spotov Darko Drinovac. Dr. Knego me je prepričala zaradi svojih odličnih referenc in zato, ker pri vsakem svojem pacientu stremi k perfekciji.

MIŠA: Imeti dobrega zobozdravnika je nekaj najbolj pomembnega... Ste se tudi sami pozanimali o delu dr. Knego preden ste se odločili za obisk Dental Estetic Studia? LUKA: Ker sem glede Dental Estetic Studia slišal odlične stvari od našega režiserja, ki je tudi sam perfekcionist v svojem poslu, ni bilo dvoma da grem na pregled ravno k njim.

MIŠA: Kako pa ste se privadili na zobni aparat?LUKA: Na aparat sem se navadil zelo hitro. V nekaj dneh. Takšne terapije so super, saj gre v prvi vrsti za skrb svoje ustne votline, ne samo za estetiko, kar je zelo pomembno. Ker imam prozoren aparat je ta skoraj neopazen in me nič ne moti pri mojem delu, koncertih, intervjujih. Večina ljudi sploh ne opazi, da ga imam. Če pa opazijo pa so zelo radovedni in odzivi so pozitivni.

Dr. Tatjana Knego:

Kakšna bo ortodonstka terapija, ki jo bo imel Luka?

Luka je prišel v našo ordinacijo s težavo, da so njegove prelepe zobe začeli prestavljati modrostni zobje, ki niso imeli zadostnega mesta. Spremenili so estetiko samih zob in vzporeno še sam ugriz. Rešitev je bila v manjšem operativnem posegu s katerim smo odstranili vse 4 modrostne zobe, ki niso bili niti izraščeni ter postavitev s fiksnim ortodontskim aparatom s prozornimi zvezdicami. Ob treh različnih estetskih ortodontskih terapijah, ki jih delamo v Dental Estetic Studiu se je Luka se je po pogovoru s profesorico ortodoncije prof.dr.sc Senko Meštrović odločil za natančno in najhitrejšo terapijo s fiksnim ortodonstom aparatom s prozornimi zvezdicami.

Pri Luki ste morali opraviti tudi manjši kururški poseg. Nam zaupate zakaj?

Luka je vse odločitve, ki so bile potrebne sprejel zelo samozavestno in vrez strahu z veliko mero zaupanja. Kirurški poseg odstanitve modrostnih zob je izvedel naš oralni kururg in Luka je ob vsem tem opravljal še vse svoje obveznosti po vsem svetu. Iskali smo trenutke, ko se je vsaj dan ali dva mudil na Hrvaškem ali v Sloveniji kjer živi, da smo lahko to uredili. Niti za trenutek ga ni zanimalo, če se bo zobni aparat videl, ampak samo to, da se reši težava z njegovimi zobmi najbolj natančno in za zdravje najbolje. Tudi s tem je pokazal, da ve, kaj si želi in da je kot mlad človek popolnoma pripravljen na vse izzive kot mednarodno kariero, ki jo je naredil 2Cellos skupaj s svojim prijateljem Stjepanom Hauserjem.

Kako ste doživeli srečanje z Lukom in kakšen vtis je naredil na vas?

Luka ne daje vtisa vzvišene svetovno znane osebe, amapk daje vtis uspešnega poslovnega mladega človeka. Resnost na eni strani in spet toplina in šarm na drugi. S tem nas je vse očaral. Veseli smo, da nam je zaupal tudi njegovo ljubezensko srečo in zaroko ter seveda vse radosti, ki jih prinaša njegovo življenje.

Luka pa je nedavno s svojo Tamaro preživel tudi najlepši dan v življenju. Zaljubljenca sta se poročila in nekaj čudovitih slik je zaokrožilo tudi po spletu.

In tudi z moje strani dragi Luka in Tamara iskrene čestitke in še veliko lepih skupnih trenutkov!

Miša

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri