Tankamo tudi ženske!

  • 22.12.2016

Priznajte... tudi vam se zgodi, da se včasih pripeljete na bencinski servis in razmišljate, na kateri strani ima vaš avto rezervoar. Meni se to konstantno dogaja!

6 fotografij v galeriji

Zdaj se boste zagotovo vprašali če ne poznam svojega avtomobila...? Tja... Ga, ampak pri nas doma imamo jih imamo kar nekaj in kot zakleto, meni vedno pustijo tistega, ki je prazen. In ko se vsedem v avto, zasveti rdeča lučka. Nedavno sem bila na otvoritvi novega MOL-a v Ljubljani. In sicer v BTC-ju na Letališki 24. Skupina MOL je pričela celovito prenovo Agip bencinskih servisov po vsej Sloveniji, in s tem utrdila svoj položaj v središču Slovenije, v glavnem mestu Ljubljana, z dvema prenovljenima bencinskima servisoma. Zanimivost novih bencinskih servisov MOL je celovita Fresh Cornber ponudba, ki so jo predstavili in s katero bodo razveseljevali stranke na poti do cilja. Ob novi lokaciji pa je v Ljubljani še en Mol in sicer na Rudniku. Samo otvoritev je povezovala Ula Furlan, nastopili pa so Perpetuum Jazzile ter plesalci plesne šole Urška. Predsednica ZPMS Darja Groznik pa je sprejela donacijo Mol-a v višini 3000 eur za njihove projekte. Lepa in pohvalna gesta!Jaz bom zdaj ob tankanju mojega jeklenega konjička lahko uživala tudi ob njihovi dobri kulinarični ponudbi, ki bo omilila mojo jezo ob rdeči lučki. Kaj pa si boste izbrali vi na poti do cilja?

Vaša Miša

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri