Summer vibes – Modni spektakel ob zaključku Festivala LENT

  • 09.07.2018

Agencija Glammodels je v sodelovanju z lokalom Nana, ob zaključku Festivala Lent na Glavnem trgu Maribor, priredila prav posebni modni šov, ki so ga letos poimenovali »Summer vibes«. 

V Mariboru se je v lokalu NANA, na Glavnem trgu odvijal modni spektakel, na katerem so nastopile finalistke Miss Slovenije 2018

Izhod kreacij Galerija Kreativnih

Že tradicionalno tretje leto zapored, so ob zaključku Festivala Lent zakorakali v pisano poletje in prihod naznanili še z modnimi trendi, ki bodo letos v času poletja nenadomestljivi.

Izdelki MOI

Na veliki modni reviji so na enem mestu organizatorji modne revije (agencija Glammodels in kavarna NANA) združili unikatne in izbrane pondunike razničnih blagovnih znamk, ki jih lahko najdete v centru mesta, kot tudi izbranih modnih kreatorjev in oblikovalcev. 

Izhod trgovinice Everly

Na veliki modni reviji so se predstavile znamke: All4kids, Avon, športna trgovina Hervis, Everly, Moi, trgovina KiK, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more.

Izhod trgovine Avocado

Nepogrešljiv je bil seveda izhod finalistk v kopalkah modne kreatorke Nancy Alijančič v čevljih Alpina ter Gordane Grandošek Whiddon, ki je večer zaključila s spektakularnim izhodom večernih kreacij, ki so jih predstavljale finalistke Miss Slovenije 2018 v družbi 1.spremljevalke Miss Slovenije in Miss Nove 2017 Lane Krajnc in 2.spremljevalke Miss Slovenije in Miss Slovenskih novic 2017 Patricije Finster.

Izhod trgovine Allegria

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo, za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote. Tokratni oder na katerem so se sprehodile finalistke Miss Slovenije je bil odet v cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU.

Kopalke NANCY beachwear

Trgovina KiK

Za prav posebni glasbeni spektakel je poskrbel saksofonist Sašo Fekonja, ki je obiskovalce popeljal v svet jazza v kombinaciji z modernimi ritmi DJ Aljaža. Za plesno poslastico večera pa sta poskrbela plesalca Arnej Ivkovič in njegova soplesalka Giovana Gabriela Klarič.

Foto: Aleš Kocbek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri