Priprave v polnem teku

  • 27.10.2014

Morem priznati, da sem se veselila prihoda v organizacijske vode po končanem porodniškem dopustu. Kar malo sem pogrešala ves ta adrenalin, ki se odvija ob pripravljanju in izvedbi dogodkov.

2 fotografiji v galeriji

S Tadejo Ternar (saj jo poznate – nekdanja Miss Slovenije in moja zelo dobra prijateljica) pripravljava modno revijo, ki se bo odvila v okviru poročnega sejma v hotelu Zeleni gaj v termah Banovci.

S Tadejo sva pripravili že kar nekaj dogodkov na SV delu Slovenije. Zakaj ravno na tem koncu? Sama sem velik del otroštva preživela prav v Murski Soboti in nekako me nostalgično pritegne. Po vrhu pa se je izkazalo, da je publika na tem koncu Slovenije veliko bolj odprta, hvaležna in topla v primerjavi drugje. Sama sem sodelovala že na številnih prireditvah, jih organizirala, vodila, pripravljala na takšen ali drugačni način.

V Termah Banovci smo zdaj že tretjič in poročni sejem, ki ga pripravljamo bo znova zelo lep.

Vzporedno s sejmom tako pripravimo modo revijo, ki bo letos še posebej obarvana. Odločili smo se, da povabimo slovenske oblikovalce, ki s svojim trudom izdelujejo čudovite stvari. Med njimi bodo tako kreacije modne oblikovalke Mirjam Bernard Varga, čevlji Čeveljc, ki jih izdeluje Ingrid Logar. Z nami bo tudi Jasmina Talun Modrijan s trgovinami Extra in Mia Fashion, ter seveda poročni salon Sanja. V hotelu vedno znova poskrbijo za čudovit ambient, ki je okrašen do potankosti. Odlikuje ga topla domačnost, v kateri enostavno uživaš. Prekmurje je res v zadnjem času zelo odmaknjeno od vsega in žal mi je, da se vsi dogodki koncentrirajo na osrčje Slovenije. Tudi naš del ima velik potencial, ki pa ga žal premalo izkoriščamo.

Upam, da se vidimo 22. novembra na poročnem sejmu v hotelu Zeleni gaj v termah Banovci.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate, kako je bilo pretekla leta!

V znamenju porok!

Vaša Miša

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri