Popolna poroka in popolna nevesta!

  • 04.02.2015

Znova pred oltar... ali prvič? Vlogo nevest sem odigrala že velikokrat, a tokrat gre resnično za res!

8 fotografij v galeriji

V hotelu Radin v Radincih je znova potekal poročni sejem z veliko modno revijo Popolna poroka. Kot že leta poprej sem tudi tokrat vzela vajeti v svoje roke in odvodila glamurozno prireditev. Nekoliko več adrenalina me je spremljalo zato, ker bo letošnje leto še posebej zanimivo. Vsaj zame, saj bom resnično stopila pred oltar in se poročila s svojim srčnim izbrancem Gorazdom.

Res pa je, da terja organizacija poroke kar veliko dela. Sploh, če jo vzameš v svoje roke. In ker sem sama že v svoji 15 letni karieri izpeljala že številne dogodke bo ena takšna poroka ja mačji kašelj. (Tako sem si vsaj mislila...) No, do zdaj vse teče gladko in kar je najpomembnejše je to, da imam izbranega moža. Upam, da mi do takrat ne pobegne (smeh). Druga najtežja stvar, ki pa jo pomislimo bodoče neveste pa je ta: kakšno obleko bom ja oblekla. In tukaj so kot nalašč dobrodošli poročni sejmi z modnimi revijami, kjer si bodoče neveste lahko ogledajo čudovite modele.

Sama sem že na enem od prejšnjih sejmov (in sicer na poročnem sejmu v Banovcih) že nagledala nekaj čudovitih oblek iz Poročne kamrice.

Nahajajo se v Sponji Hajdini, pri Ptuju, kjer je tudi njihov poročni salon. Tam si lahko ogledate in izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami poročnih oblek iz Španije, Italije in Nemčije. In glede na to, da tudi mene letos čaka poroka, sem si pri njih izbrala prav posebno obleko, ki jo bom nosila na moj najpomembnejši dan. Tako kot meni, bodo tudi vam, v salonu Poročna kamrica z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri vaše poročne obleke ter se potrudili narediti vaš poročni dan poseben in nepozaben.

Sploh če pogledate na njihovo spletno stran, boste drage neveste našle en kup čudovitih oblek. Jaz sem si sprva naredila en izbor, da sem videla sploh kakšne obleke so mi všeč. Nato sem obiskala Poročno kamrico, kjer me je pričakala lastnica Darja. Skupaj sva nato izbrali še nekaj modelov, ki sem jih poskusila. Zdaj me čaka še eno pomerjanje, saj si želim, da bo mojo poročno obleko videla tudi moja poročna priča. No na sejmu, ki pa je potekal v Radencih pa sem predstavila tudi čudovite obleke, ki so požele kar nekaj navdušenja.

Sejem pa sem izkoristila še za ogled drugih razstavljavcev, ki so ponujali svoje storitve. Kot vsako leto sem se ustavila tudi pri zlatarstvu Gajšek. Prav oni so tisti, ki bodo po moji želji izdelali najina poročna prstana. Ampak o tem vam napišem kaj več v mojem naslednjem blogu. Saj si podrčje nakita in poročnih prstanov zagotovo zasluži svoje poglavje. Konec koncev na poroki prstana igrata zelo pomembno vlogo!

No, do takrat pa uživajte v galeriji slikic, ki sem jo za vas pripravila.

Vaša Miša

Foto: Borut Bencik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri