Pomagajmo vsi!

  • 14.03.2017

Znani Štajerci razveselili živali v zavetišču Maribor.

Tanja Kocman,, 6Pack Čukur, Tim Kores – Kori  in moja malenkost smo zavetišču za živali Maribor darovali hrano, priboljške, opremo in igrače. K dobrodelnosti nas je vzpodbudilo podjetje Premium Pet, ki skrbi tudi za naše hišne ljubljenčke: Čarlija, Ajšo, Tončija, Spira in Loli.

Hišni ljubljenčki me spremljajo že iz otroštva in ne predstavljam si, da tudi druge živali ne bi imele toliko ljubezni in pozornosti kot moja Ajša. Zato z veseljem sodelujem pri akcijah, kjer pomagamo živalim. Vsi tisti, ki me poznate veste, da sem v Mariboru organizirala tudi že Tačkove teke prav z namenom, da se pomaga zavetišču. In tudi tokrat smo zavihali rokave in zbrali 500 kilogramov hrane.

»Tudi moj pes Čarli prihaja iz zavetišča Maribor, zato sem se z veseljem odzvala povabilu podjetja Premium Pet, da podprem njihovo akcijo. Ko sem prišla v zavetišče, so me oblile solze, vsi ti pogledi, želja po ljubezni. Res moramo na nek način pomagati tem živalim,« je povedala Tanja Kocman. Njen radijski kolega Kori pa je dodal: »Nujno je treba ljudi vzpodbuditi, da ne kupujejo živali, ampak najprej pridejo v zavetišče in morda tukaj najdejo svojega ljubljenčka.«

Premium Pet so trgovine s srcem za male živali. V podjetju prodajajo samo najkvalitetnejše izdelke za male hišne ljubljenčke. Že vrsto let sodelujejo z lokalnimi zavetišči in društvi, saj tudi zapuščenim, nikogaršnjim živalim želijo samo najboljše. Eva Matjašič, solastnica podjetja: »Tokrat smo darovali stvari glede na potrebe zavetišča, vseh izdelkov je bilo za približno 500 evrov. Vsako soboto imamo tudi dobrodelno akcijo. Če stranke kupijo izdelke za v zavetišče, polovico zneska plača Premium Pet. Vesela sem bila tudi, da so se vsi štirje ambasadorji naši akciji predali s srcem in si za zapuščene živali vzeli čas.«

»Midva s partnerko Niko sva iz lokalnega okolja vozila potepuške muce v zavetišče. Doma imava tri muce in dva psa, zato veva, koliko truda in denarja je potrebnega, da je za živali dobro poskrbljeno. V prihodnje bova zagotovo vzela iz zavetišča še kakšnega hišnega ljubljenčka,«  je prepričan 6pack Čukur.

Vodja zavetišča, Blaž Primc, dr. vet. med. se je iskreno zahvalil podjetju Premium Pet in ambasadorjem za prejete darove. Tanja Kocman in Kori sta po akciji še dolgo ostala v zavetišču. Ali bosta dobila nova hišna ljubljenčka ali postala njihova botra pa izvemo v prihodnje. Premium Pet že pripravlja novo dobrodelno akcijo, saj bodo darovali hrano za mladičke v zavetišču Horjul.

Foto: Nejc Fon

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri