Po dolgem času...

  • 26.09.2007

Končno pričakovan moj prvi blog na Playboyevi strani. V bistvu mi je v ponos postati del takšne ekipe. Moram vam povedati, da sem že marsi kaj doživela, ampak ta ekipa pa je resnično izjemna.

(Foto: Margita Z.)

8 fotografij v galeriji

Moje prvo pisanje bom namenila predvsem mojim občutkom pred petkovim izidom revije. Že revija NOVA je delno napovedala kaj lahko ljudje pričakujejo, ne pa tega kar lahko pričakujem jaz. V vsem tem času sem se naučila ločevati ljudi na takšne, ki se bodo veselili z mano in na takšne, ki bodo vedno imeli kaj za pripomniti. Hvala bogu, da obstajata dve strani, ampak če vam odkrito povem, me tista »ta druga stran« sploh ne zanima. Tukaj smo, da nardimo nekaj dobrega in to smo zagotovo naredili tistega vročega avgusta, ko smo cel dan preživeli v vročem studiju.

Lahko vam povem, bilo je resnično vroče in delalo se je v nedogled. Seveda je Aleševo pozorno oko vztrajno lovilo prave poteze in poze. Jaz pa sem se prepustila njegovi in svoji domišljiji. Še bolj pa se mi je zazdelo, da je v enem delu užival naš art direktor Gojko. To je bil predvsem tisti del, ko bi morali poslikati postavo z novimi MAX MARA nogavicami. Dekleta, verjemite mi, bile so vredne svojega denarja. No, ker so bile zelo majhna številka, so se že na začetku strgale in Gojko je v trenutku mahal s svojim žepnim nožičem ter oblikoval hudo dobre vzorce. Delo mu je šlo izvrstno od rok in fotke, ki so nastale boste sami lahko ocenili.

Ne smem pozabiti tudi odličnega make upa, in se hkrati zahvaliti tudi Nataši in Gustiju ter Maši. Gusti – ROXIE je naša, le škoda da si v drugem delu nisva zapela pesmi iz filma Chicago. Glasbo smo sicer imeli ampak nobeden ni znal tako, kot znava midva.

Na koncu pa seveda velika zahvala moji Margiti, ki nas je pridno prenašala in nam izpolnjevala vse želje. Še posebej pa dobri skutini tortici iz Galerije Grad.

Tako. V petek boste imeli možnost, da sami ocenite naše delo, do takrat pa se slišimo še na programu radia NET 99.8 ali 100.2, kjer bom dan pred izidom – torej v četrtek 27.9.2007 gostja jutranjega programa pri Robertu Roškerju.

Več na: www.radionet.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri