Lojtr’ca domačih

  • 11.03.2017

V Sloveniji je veliko malih podjetnikov in obrtnikov, ki izdelujejo edinstvene butične izdelke in pripravljajo fantastične kulinarične specialitete s slovenskim pridihom...

...vendar jih večinoma najdemo le na lokalnih tržnicah in sejmih. Zato so se pri Lidlu odločili, da jih povežejo v Lojtr'co domačih in predstavijo širšemu krogu kupcev.

Slovenija je prava zakladnica vrhunske domače proizvodnje prehranskih in neprehranskih izdelkov, ki navdihujejo s svojo kreativnostjo in dovršeno produkcijo. In predvsem z ljubeznijo. Tega se zavedava tudi z možem in zato ponosno nadaljujeva zgodbo oljarne Kocbek, ki deluje vse od leta 1929. Ponosna sva, da sva bila izbana med dobavitelje, ki se bodo spomladi predstavili v okviru omenjenega projekta. Kocbekovo bučno olje bo tako na policah lidla, od 18.marca dalje.

Žirija v sestavi Tomaža Kavčiča, Mojce Mavec in Andreja Vouka je pregledala vse prispele izdelke in izbrala več kot 100 le tistih, ki se bodo od marca dalje predstavili v okviru Lojtr'ce domačih.

In tako tudi jaz s ponosom predstavljam naše bučno olje Kocbek, ki bo v okviru Lojtr'ce domačih na prodajnih policah po Sloveniji.

Na Fužinskem gradu v Ljubljani je bila tako predstavitev vseh dobaviteljev, ki so bili izbrani in ki bodo sodelvali v okviru Lidlove Lojtr'ce domačih.

Foto: MP produkcija

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri