Govorica telesa

  • 19.04.2009

V Šentilju je na dan polne lune zadišalo po pomladi. Eksotični plazilci in poslikava telesa je pritegnila seveda največ pozornosti v Casinoju in kabareju MOND.

(Foto: G.K.)

10 fotografij v galeriji

Kaj vse je in še bo v modi, smo pokazali na izjemno atraktivni modni reviji "Govorica telesa" v Igrališko-zabaviščnem centru Mond, Šentilj, v četrtek, 9. aprila ob 20.30 uri.

Moja malenkost pa je stala v vlogi napovedovalca večera. Še posebej so bili zanimivi vabljeni gostje:

to je bila tarantela (ptičji pajek), albino piton Ramzes in še tri druge kače, katerih imena pa žal ne vem.

Res je bilo izjemno saj so mi enega lepotca po končani prireditvi obesili okoli pasu. Revček se je kr ovil okoli mojega telesa. Potem sem ga dala še drugim lepoticam, ki so se z njim tudi slikale. Ko pa sem ga dobila nazaj pa je spet pohitel in se zavil okoli mojega vrata. Zvedela sem, da se kače ovijejo in stisnejo okoli telesa še posebej takrat, ko se bojijo, da bodo padle ali ostale brez oprijemljive podlage. Torej rjvavi lepotec se je res stisnil v prijem in skoraj sem se vstaršila, da bo stisnil do konca.

Modne znamke: Ivco by Femina, Jones, Modna hiša Maribor, Kopitarna, C&A, Optika Šuc, Studio Oranž in Parfumerije Limoni.

Manekeni: Brina Knaus, Anamarija Avbelj, Aida Muratovič, Sabina Remar, Asja Ertl, Gea Erjavec, Nina Kohne, Maša Lončarič, Iztok Hodnik in Erik Ferefolja.

Body paint modeli: Mateja Bezjak, Annemarie Prapotnik, Tina Rep

Mojstrica poslikave teles-body paintinga: Andreja Flis, fotografinja

Orientalska plesalka Ašajt z belim pitonom Ramzesom; legvan, kače, tarantela...

Pokrovitelji: Gloss ekspres, Radgonske gorice, Foto M, IBT Kobler

Ideja, organizacija in izvedba: Vulcano models

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri