Dobrodelni bowling

  • 19.02.2009

Za dobre namene ni nikoli težko vreči kakšne bowlnig krogle. Še posebej če je ob tem lahko precej zabave in tekmovalnega vzdušja.

(Foto: Gogi / osebni arhiv)

8 fotografij v galeriji

Na pobudo Leo kluba Maribor in Rotar Act Kluba Maribor (ne vem sicer zakaj me še niso povabili, da se jim pridružim hehehe) je v sodelovanju z Umetnostno galerijo Maribor in Bowling centrom Strike potekalo dobro delno druženje.

Štirinajst ekip se je potegovalo za prvo mesto, ki je s prepričljivo zmago pripadalo Raiffeisen bank d.d. Res ni kaj, igrali so odlično.

Za njimi na drugem mestu so bili skupina GIZ – Stari Maribor. Tukaj so sodelovali: Ancora, Toti Rotovž, KGB klub in Giz. Se vidi, da so stari mački v podiranju kegljev.

Tretje mesto je pripadalo NKBM d.d., ki so delovali usklajeno s simpatičnimi majčkami.

Četrto mesto pa je pripadlo ekipi ŠOUM Maribor. Bravo fantje. Ob vseh »žiraficah«, ki so jih spili so keglji kar leteli….

Moja malenkost je nadomestila manjkajočo zasedbo pri reviji Kapital, ki je pokroviteljsko podelila tudi časopise.

Da ne pozabim, bile so tudi tolažilne nagrade. Dežniki Delavske hranilnice so na snežni metež, ki je ta večer divjal po Mariboru, prišli še kako prav.

Vsaka ekipa je dobila tudi odlično vino družinske vinogradniške kmetije Črnko.

Drugo nagrado je podarilo Slovensko narodno gledališe Maribor in prvo nagrado Dumida Auto. Srečneži so dobili v uporbabo novega Peugeota in Volva.

Po bowlnigu je potekala tudi dražba nakita priznane diplomirane oblikovalke Nataše Gradndovec, ki je v ta namen podelila unikatno srebrno – zlato broško iz njene zadnje zbirke. S košarico sem pridno zbirala eure. Žal mi je le, da se sama nisem mogla potegovati za broško. Tja… pa kdaj drugič.

Hvala vsem, ki ste solidarno darovali kakšen evro. Več na to temo pa bo tako objavljeno na novinarski konferenci, ki bo 11.3.2009 ob 11.uri v prostorih UGM. Vabljeni.

Ostale ekipe, ki so se potegovale za tolažilne nagrade:

- Optika Šuc

- Založba Kapital

- Dimnikarska podjetja Maribor

- Snaga

- Nigrad

- UGM

- Rotary Klub – Park (Tiskarstvo Garb, Valtreks, Grand hotel Ocean)

- Rotay Klub – Park II ( Podjetje ITC, MN Studio, Zobozdravstvena ordinacija Štibler)

- Odvetniška pisarna Gorjup

- Zavarovalnica Triglav

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri