Čudovita (poročna) izkušnja

  • 10.12.2014

Pa nam je uspelo. Tretji poročni sejem, ki smo ga organizirali v hotelu Zeleni gaj v termah Banovcih, je presegel vsa naša pričakovanja. Odziv ljudi je bil izjemen, dvorana je bila nabito polna in na obrazih je bilo vidno zadovoljstvo. Vsekakor smo dobili potrditev, da se je vredno potruditi.

(Foto: Natalija Jelušič Babič)

9 fotografij v galeriji

Vzporedno s sejmom, ki je potekal ves dan (predstavljali so se namreč tudi številni ponudniki poročnih storitev) je potekala tudi modna revija, ki je bila še posebej obarvana. S prijateljico Tadejo sva se odločili, da na modno revijo povabimo slovenske oblikovalce, ki s svojim trudom izdelujejo čudovite stvari. Med njimi smo tako videli nove kreacije modne oblikovalke Mirjam Bernard Varga in vrhunske čevlje blagovne znamke Čeveljc, ki jih izdeluje Ingrid Logar. Z nami pa je bila tudi Jasmina Talun Modrijan s trgovinami Extra in Mia Fashion in trgovina Naja. Prav posebno zanimanje pa so požela tudi krilca blagovne znamke Moshiki. Pri nas jih najdete na spletni strani Sisy.si. Krilca, ki so nosljiva na obeh straneh in namenjena vsem velikostim. To pa še ni vse. Po vrhu so tudi unikatna. Vsako krilce izdelano le v eni verziji.

V hotelu vedno znova poskrbijo za čudovit ambient, ki je okrašen do potankosti. Odlikuje ga topla domačnost, v kateri enostavno uživaš. Prekmurje je res v zadnjem času zelo odmaknjeno od vsega in žal mi je, da se vsi dogodki koncentrirajo na osrčje Slovenije. Tudi naš del ima velik potencial, ki pa ga žal premalo izkoriščamo.

Mi smo prišli do zaključka, da bomo nadaljevali tradicijo. Kar pomeni, da se vidimo na 4. poročnem sejmu v Banovcih!

Do takrat pa veselo v december!

Vaša Miša

Foto: Natalija Jelušič Babič 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri