Zajčicam srečno na pot!

  • 27.09.2008

Po dolgem mesecu priprav, usklajevanje in želja ki so se rojevala v glavi naših deklet smo končno preteklo sredo spravili pod kapo prireditev na kateri smo predstavili Slovenske Playboyeve zajčice.

(Foto: Gregor Dingauser, Gašper Žilavec, Grega Gulin)

19 fotografij v galeriji

Aneta, Barbara, Doroteja, Katja, Sanda in Špela so lepotičke, ki si v mojih očeh zaslužijo najlepše stvari, saj so do sedaj že velikokrat dokazale, da vedo kaj pomeni predstavljati najbolj prestižno moško znamko na svetu in da jim svet Playboya in ušesc z repki ugaja. Včasih mi je prav žal, da ne morete videti kako se te naše punce »naduvajo« ko oblečejo znamenite unifrome, kako s ponosom jih nosijo in koliko jim pomenijo. Vedo namreč, da je Playboy nekaj več, da so pač izbrane po posebnem ključu in da so naša »prva obrambna črta«.

Za zajčico velja, da mora biti ponosna na to kar predstavlja in tem šestim dekletom je resnično v ponos, da so imele takšno prireditev, tako kot je meni, da sem lahko tesno povezan z njimi in da skupaj delamo načrte kako bomo pokazali ljudem, da so zajčice ne le neke vrste hostese, pač pa posebna dekleta s posebnimi željami in trdimi karakterji. In če jim kdaj rečem »moje punce« to ni zato, ker bi si jih lastil, pač pa ker dejansko tako čutim. Edine so bile, ki so mi krajšale čas s svojo družbo, ko sem poleti ležal z nogo v mavcu in mi pripravile presenečenje, pa mi verjemite, da sem sem pa tja že pomagal kateri izmed naših »zvezdic« do slave. Zajčice so nekaj posebnega, skupaj gredo na morje, skupaj se zabavajo, uživajo v pozornosti, ki so je deležne, predvsem pa so se odločile, da se slekle ne bodo. Vsaka iz svojega razloga, ampak predvsem zato, ker jim zajčji kostimčki veliko pomenijo.

Draga dekleta vaš »fotr« je res ponosen na vas, tako kot sem bil, ko sem vas spremljal kako greste iz Kongove lepe bele limuzine po rdeči preprogi proti vhodu Slaščičarne in restavracije Plato proti meni. Lepe ste bile in z dvignjeno glavo ste pokazale, da sodite v ta svet, ki vas zdaj čaka. Skupaj se bomo morali dokazati, da znamo in zmoremo več kot ostali in dvomim, da nam nebi uspelo.

Platojeva ekipa je s pomočjo hostes odigrala svoje, dekleta so se s povabljenci zabavala in uživala, vsega je bilo dovolj in jaz lahko priznam da sem bil dvakrat najsrečnejši: ker sem ponosen na naše zajčice in ker sem imel ob sebi osebo, ki jo imam rad in je lahko delila ta večer z mano. Hvala vsem, ki ste jo lepo sprejeli in ji dali vedeti, da je tudi del vas!

In za konec še tole: naj si bo veter ali snega, dež ali sonce, vedno bodo zajčice z enakim nasmehom in ponosom stale za blagovno znamko, ki jo predstavljajo, več o njih lahko vidite na njihovi spletni strani www.playboy.si/zajcice, kjer se bo vsak dan dogajalo nekaj novega. BUNNY POWER pravimo mi temu in kmalu ga boste spoznali vsi. In kot je povedala Aneta smo hvaležni vsem, ki ste nam kakorkoli pomagali: Lucky, Barbara B., Maruša P., Špela G., Gojko Z., Bor D., Nataša Z., Gusti J., Tina V.C., Maja, Nina Š., Irena L., Aleš B., Grega G., Maki, Ivana K. in še kdo ste tisti brez katerih ne bi šel ta večer skozi tako lepo kot je šel, posebna zahvala pa seveda tudi MMAML teamu, ki nam pomaga, nam sledi in uresničuje naše želje! Hvala vam, da imamo zdaj uradne slovenske Playboyeve zajčice.

Za konec pa še zahvala tistim, brez katerih prireditve sploh ne bi bilo:

- Slaščičarni in restavraciji Plato, ki je poskrbela za odlično hrano, prave kulinarične užitke in presežke, mimogrede tartufi so bili odlični in prav užitek je bilo vonjati vse mojstrovine vaših kuharskih mojstrov. Odlično je bilo!

- Hotelu in Casino Kongu za prelepo belo limuzino, ki je prireditvi dala čar in glamur, dekleta pa so v njej prestala nekaj najlepših trenutkov tistega dneva, čeprav so imela tremo in so se nekatera tresla od strahu. Tudi tokrat se je ekipa Konga odrezala kot to znajo samo pri njih! Hvala!

- pokroviteljema SIMOBIL in POODLEBAG, ki sta obdarila dekleta z ekskluzivnimi rdečimi telefoni BlackBerry Pearl in prestižnimi torbicami o katerih bomo še veliko slišali,

- vsem, ki so prispevali pijačo: Radgonska penina, Chivas, Evian in Heineken nas tudi tokrat niso razočarali in vesel sem, da so bili del tistega večera,

- DJ Spykee, ki je poskrbel, da so dekleta dobila tudi kakšno glasbeno željo in pomagal pri začetnem protokolarnem delu. Spyks thanks Panda man!

- pa vsem ki ste tja prinesli pozitivno energijo, staršem naših zajčic, ki so upam zdaj lahko upravičeno ponosni na svoje punce, Anetini mami, ki je prinesla našega malega sončka in na koncu hvala še Marku in Roku, ki sta pomagala, da je bilo meni in dekletom lažje. Sto procentno, kot Fructalov sok, sta bila carja!

- Dingotu za vso pomoč pri pripravi torte

FOTO: Gregor Dingauser, Gašper Žilavec, Grega Gulin

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri