Zajčica Katja v finale

  • 16.11.2008

Skupaj z našo zajčico Katjo smo dočakali tudi polfinalni večer za izbor Miss Konga.

(Foto: Grega Gulin)

6 fotografij v galeriji

Po celem dnevu trdnih priprav in vaj sem se okoli 19h pridružil četici deklet, ki so v Kongu že ves dan skupaj z "mamo" Jelko vadile številne izhode in se navajale na oder, ki jih je pričakal zvečer. Tako kot so bila dekleta polna pričakovanj, saj so se očitno dobro zavedala, da jih le 12 lahko prestopi v finalni večer, tako sem tudi sam pričakoval kaj se bo zgodilo s Katjo. Daleč od tega, da bi dvomil vanjo, a polna dvorana dekletom le "nabije" tremo do vrha, ko prvič stopijo na oder. Kraljestvo zabave se je napolnilo in grmenje je označilo začetek prireditve. Špela in Dottie na enem koncu,s podporo Bora in Katjinih staršev, ter sam na drugem koncu smo začeli držati pesti, da bo šlo vse kot po maslu.

In je šlo, Katja je blestela, njen nasmeh ni bil narejen, prav vse, kar sem pričakoval od nje je pokazala in z veseljem in ponosom smo ji zaploskali, ko se je sicer nekoliko prestrašena, a z vajenim korakom, kot da bi ti počela že tisočkrat, sprehodila najprej v simpatični črni oblekici, nato v belih kopalkah in na koncu še v prelepi srebrno sivi večerni obleki. Katja je sijala in ko bi videli nasmeh njene mame in očeta bi tudi vam zaigralo srce. Ponosen sem bil, da je Katja zajčica, da je del našega tima, da je med nami in da lahko rečem, da je bila, vsaj v mojih očeh najlepša.

Ko sem poškilil na ocenjevalne liste lepotic, ki so levo in desno od mene sedele v komisji sem videl, da so tudi one opazile Katjo in jo ocenile enako dobro kot sem jo sam. In verjemite mi, da sem ji dal celo nižjo oceno kot ostali. A to zdaj ne velja več, Katja je v finale vstopila kot prva, spet nas čaka nekaj priprav in delo do 20.decembra, ko bo tik pred Božičem ena od finalistk postala Miss Konga. Če bo držal glas ljudstva, da le blondinke zmagujejo v Kongu (če se spomnimo Sande, Tanje, Tine in Nadye je to mogoče celo res) ima Katja kar nekaj možnosti, pa tudi nekaj konkurence. Kvalitetne, da se razumemo! Dekleta so bila namreč lepa in odločena, da zmagajo. A o tem bom pisal kdaj drugič, bunny power je tu in morda bomo imeli celo dve Kongovi misici v enem tropu. Pridete držati pesti? Katja bo vesela!

Najlepša hvala pa seveda Damjanu, Marku in ekipi Konga, da smo se spet počutili kot doma ... Kot vedno v kraljestvu zabave. Hvala!

Love ya all!

DonFelipe

Foto: Grega Gulin - Lumpi (cel car z novimi očali)

P.S.

Več boste lahko videli in prebrali v Novi in na www.govori.se

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri