Vesel Božič vsem!

  • 24.12.2008

Sedim doma, tik pred začetkom vsakoletne Božične večerje v krogu družine in razmišljam o tem in onem, kar se je zgodilo v tem letu.

(Foto: Aleš Bravničar)

In kar tako samo po sebi mi pride na misel, da mogoče pa se bo našel kdo, ki bo v teh prazničnih dneh prebral, kar mi roji po glavi. "Pa daj," si rečem in odprem stran za urejanje blogov in počakam trenutek ali dva, da se misli naberejo.

Ob teh dnevih, ko nam manjka samo še sneg, da bi bila idila popolna, ko se vse zunaj umiri je čas, da naredim obračun leta, ki je za mano. Ni bilo ravno nežno z mano, a vseeno dalo mi je moč za nekaj novega in zanimivega, nekaj kar se je razvilo iz prijateljstva in nekaj, kar bo trajalo upam še dolgo. Ponosen sem na to, da sem ob svojih željah našel še razumevanje za vse skupaj in lahko začel z nečim, kar je v moji glavi zorelo že dolgo, a ob meni ni bilo pravih ljudi, ki bi mi pri tem pomagali. Zdaj so in vesel sem, da jih imam. Zvezde so se zavrtele v pravi smeri, vse se je "zapeljalo" kot se mora in danes lahko z dvignjeno glavo rečem, da vem, da sem vložil svoj trud in čas v nekaj, na kar so ponosni mnogi na tem mestu tudi iskrena zahvala celotni ekipi Playboya, Luckyu, Špeli, Barbari, Gojku in Maruši še posebej).

In kljub temu, da v nekaterih ljudeh še vedno vre ljubosumje do tega iskreno upam, da vsaj v teh prazničnih dneh potihne in da si bomo lahko vsi priznali, da so prav one o katerih govorim postale del našega vsakdana, da so tukaj, razigrane in nasmejane kot morajo biti in da poskušajo dokazati, da lahko naredijo nekaj več. Govorim seveda o petih dekletih, ki mi dan za dnem pijejo kri s svojimi željami, vprašanji, zahtevami, iskanji in še čim, a jim ne morem zameriti, ker so mi kot otroci, ki s svojimi očmi gledajo v svet in včasih, ko ga kaj polomijo spustijo glavo in z nežnim pogledom kokršpanjela, ki mu nekdo vzame žogo rečejo: "Fotr sej ne bomo več!"

Naše Playboyeve zajčice so posebna dekleta, ki si v mojih očeh, pa če se strinjate ali ne, zaslužijo nekaj več. In čeprav se včasih trudim, da bi jim to pomagal doseči in mi morda ne uspeva dan za dnem sem prepričan, da vsaj tisti, ki ste jih spoznali osebno veste, da so "fejst punce". Tisti, ki jih še niste videli v našem "pictorialu" si jih oglejte, zgledajo za čeljust položit po tleh. Tak je bil vsaj eden od komentarjev popolnoma neobremenjenega opazovalca. In strinjam se, da so lepe, da so enkratne in da imajo dušo, ker v sebi nosijo vse kar mora človek imeti. In če jih združiš v eno dobiš človeka, ki ima srce in glavo na mestu, ki se bori in ne okleva, ko je potrebno pomagati pomaga in obenem zna jokati, ko je čas za to. To so naše punce in če ne drugače je prav, da jim na božični večer izkažem spoštovanje, ki si ga v moji očeh zaslužijo. Premalokrat jim priznam, da sem ponosen na njih in danes naj vam dekleta bo: Fotr ma vas rad! In želim vam vsem petim, da bi to vedele dan za dnem, da nam skupaj lahko uspe in da se boste zavedale, da tudi v vaših najtežjih trenutkih stojim za vami. PONOSEN SEM NA VAS!

Vsem skupaj, Barbara, Doroteja, Katja, Sanda in Špela (sorry ampak nisem jaz kriv, da si vedno zadnja, ker imaš pač ime na črko, ki je globoko na koncu abecede) želim lepe in mirne praznike, veliko dobrega, čim manj ranjenih srčkov in vse, kar vam lahko želim najboljšega. Upam, da boste v leto 2009 zakorakale nasmejane in razigrane, ali pa raje kar skočile, ker kot pravi Špela: zajčki skačejo. In čeprav smo danes razkropljeni po vsej Sloveniji verjamem, da nas druži eno in isto, to je dobra volja in misel na to, da smo radi skupaj in da bomo še velikokrat v družbi. Saj veste dekleta: BUNNY POWER!

Tudi vsem vašim in vsem tistim, ki boste to prebrali želim lep in miren Božič, vsaj eno izpolnjeno željo in vsaj en droben trenutek ljubezni v vaših srcih. Pa naj ostane tako, naj ta zapis vsaj enkrat ne zminirajo zlobni jeziki, ker ni namenjen temu. Leto 2009 bo težko (tako vsaj pravijo) in upam, da bomo kmalu spoznali, da smo si lahko samo ljudje najboljši prijatelji ... in ne sovražniki.

Tako... Zdaj pa grem k mamici na večerjo in k Sanji na čokolado. Ker bom lahko Božič delil s tistimi, ki jih imam rad.

Lepe božične praznike in ... kot vedno: love ya all!

DonFelipe X-mas verison:)

P.S. Hvala tudi Sanji, brez moje sestrice mi te sanje nebi uspele, tako kot še marsikaj drugega ne! Love you little siss!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri