Streljanje s Simobilovimi fanti

  • 21.07.2007

V četrtek je 6 Playboyevih deklet dan preživelo v Celju, kjer so lahko po mili volji streljale na moške.

(Foto: DonFelipe)

27 fotografij v galeriji

Nataša, pridna kot vedno, je s pomočjo naše promocije odlično spravila v kup naša dekleta Anjo, Sabino, Sanjo, Špelo in Tino (zraven pa vzela še mojo širokost), da smo se vsi družno odpravili na paintball v okolico Celja. Če ne bi bilo vroče kot sam Satan bi bil dan še veliko lepši, a odlična družba več kot 50 Simobilovih fantov je bila še kako dober razlog, da so se naše lepotice tudi tokrat počutile kot v nebesih. Skrbeli so za njih kot za punčice svojega očesa, se borili za njih in valjali po tleh, ter skupili zanje celo kakšno modrico. Kavalirji z veliko začetnico. A vse za naše punce, ki so se z veliko smeha tudi same podale v boj.

Do zob obrožene in z družbo Simobilove čete so se dekleta borila za zmago, v popolni bojni opremi pa niso izgledala nič manj seksi in zapeljiva kot ponavadi. V Paintball klubu Dobrna so za nas poskrbeli kraljevsko, saj so se dekleta zares nastreljala po mili volji, vročina pa je kar klicala po hladni osvežitvi in tudi zato si je Sanja privoščila enega najbolj seksi tušev zadnje čase. Verjemite mi, da se ga natančno spomnim in to celo v počasnem posnetku ...

Sicer pa kaj bi vam pisal in pisal ... slik je dovolj, da boste celotno dogajanje lahko razbrali tokrat kar iz njih. Pa saj je taka vročina, da se nikomur ne da brat, kajne? Ampak, če bi imel pa Ixusa bi pa še kakšen filmček lahko posnel ... Ah ja ... :)

Pa še to: Sam se nisem streljal, obljubim pa da se prihodnjič bom!

Pa samo še to: Najlepša hvala vsem Simobilovim fantom in vodilnim delavcem, ker so nam omogočili prijetno druženje in nas povabili medse. Bomo še prišli :) HVALA!

Love ya all, pa čeprav je sred noči še vedno krepko preko 25 stopinj Celzija!

Filip

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri