Natašine nove 'zize'

  • 30.05.2007

Natašina balkončka in dr. Fabjan bodo danes v prvem planu mojega bloga. Tudi sam, priznam, sem prvič držal v roki protezo, kot strokovno rečejo umetnemu jošku. Pa smo prišli do dneva D, ko se je naša Nataška (Kirnova) odločila, da bo odšla v Ankaran.

(Foto: Filip Kocijančič)

Opremljeni z Gulinom iz Nove (če bi človek imel kakšnega ixusa, bi lahko poslikal sam) in mojo boljšo tričetrtino ter s Pirihovo s Kanala A smo se včeraj znašli pred Fabjanovim dvorcem okoli 18. ure. Nataša, ki je zadnjih nekaj kilometrov skrivnostno utihnila, je postala nekoliko zadržana in občutek sem dobil, da jo je kljub prirojenemu vojaškemu instinktu nekaj zgrabilo za vrat.

Ko sta nas sprejela Matic in Gašper (sinova dr. Fabjana) in nekoliko kasneje tudi sam doktor, se je tudi Nataški jezik spet razvezal. Gulin je bil besen, ker ni mogel slikati sto na uro - še vedno ima dedkov fleš in spominja na Clarka Kenta ali kakšnega drugega fotografa iz petdesetih let prejšnjega stoletja. V glavnem, Nataša je po pregledu začela v svoj modrček tlačiti eno protezo za drugo (marija sveta, kakšen izraz), ki so se večale in večale, in pristala je pri … ne povem koliko, a naj vam prišepnem, da jo boste po novem lahko klicali tudi Janica Okepana, Marička Melonova ali pa kar Nataša with the big boobies.

Res je bila vesela, že dolgo me nobena ni tako močno objela kot ona, ko smo prišli ven. No, in potem nas je za rojstni dan peljala na večerjo Pod trto. In pot nas je peljala domov, kjer je Gulin poslikal še Sanjo in Natašo za petkovo naslovnico Lee. Kaj bo noter, preberite sami, ko bo stavrca izšla, jaz pa grem počasi spat, Gregu pa sem hvaležen za slikce, ki mi jih je namenil za ta blog. Hvala!

Čas za spanje, postelja je čisto za mano, jutri grem na snemanje Katarine in mogoče prinesem od tam kakšno novico. Govorili bomo, kako prikladno, o velikih joških, videli pa jih boste lahko v nedeljo, ko bo čas za počitek. Naslednjič pa obljubim, da kaj več napišem o tem, kako smo našo Sabino pripeljali na slovensko naslovko Playboya.

Love ya all!

Filip

P. S.: V četrtek zvečer Crazy Twins (Branka in Špela) skupaj z mojo skromno pomočjo pečeta 'ta vel'ke šnicle' v Laguni na Jack Daniel's partyju. Upam, da bomo zmagal … vsaj J

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri