Kosmato zajčje pustovanje

  • 25.02.2009

Sobotno pustno zajčje rajanje smo začeli pri Dottie doma. Še dobro, da je bilo tako.

(Foto: DonFelipe)

10 fotografij v galeriji

Najprej smo namreč lahko dokončali svoje maske, Dottie kot zapeljiva (sama je tako rekla) sado-mazo bejba, Špela kot policajka, jaz kot "kao" pimp, Cukr kot moja spremljevalka in "Lenč the longest one" kot šerif. Koliko je bilo smeha si ne morete predstavljat, ampak tudi zato se je večer razvil odlično.

Ko smo pripseli v Inbox je bil že skoraj nabito poln, seveda smo tudi mi vestno pripevali svojo vstopnino v humanitarne namene (tokrat za Salome) in potem uživali v pevskem nastopu (kjer je nastopila tudi moja sestrica z novo skladbo Maska) in programu, ki je trajal dobro uro. Kasnje se je rajanje razvilo do popolnosti in bolj ko je ura kazala proti jutru bolj smo zabavali. Prav vesel sem bil, da sem po dolgem času srečal nekaj ljudi, ki jih že dolgo nisem videl: dobro vilo in Bedanca (Robert Lavtar in Petra Lavtar Slapar), pa Laro Croft in Ramba (Iris Mulej in Črt Slavec), pa hudo mačko (Sanjo Grohar), pa zajčico (Katarino Benček) in še eno v zajčka napravljeno (Tino Gaber), pa Žiga ki ni bil nič in še koga, ki sem ga morda pozabil, pa naj mi ne zameri. Ja zajčic je bilo veliko, a le dve pravi, dve pa sta spet odskakljali po svoje (Biby in Katja) na drug konec Slovenije. Bosta že dobili za ušesa:), je pa škoda, da jim nismo dali vetra in se oblekli kar v zajčje kostimčke. Kako bi bili originalni:)

Proti jutru smo se počasi razkropili domov in priznam, da sem bil kar utrujen, za moje stare kosti je bilo žura dovolj in tudi sicer je množica začela odhajati, pa smo šli še mi. Po dolgem času sem bil spet "pustna šema", kot pravimo na Gorenjskem in prav dobro je bilo, pa še nasmejali smo se in zato je bila mera lahko rečem polna. Pust je pospravil svoje norčije, delo nas spet kliče in prav zato še nekaj foto utrinkov iz dogajanja pred dnevi.

Love ya all!

DonFelipe

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri