Avtomobili, letala in ... seveda dekleta!

  • 10.06.2007

Nedeljsko žgoče sonce je na plano zvabilo številne, res zelo številne, ljubitelje svetlikajočega se "pleha" in žgočih se pnevamtik. Dobrodošli na letališče v Slovenj Gradcu.

(Foto: DonFelipe)

9 fotografij v galeriji

Današnji dan sem spet spoznal veliko novih stvari, predvsem pa videl preveč, zares preveč različnih izvedenk različnih avtomobilov, ki so se svetile tako, da je večini jemalo vid. Na enem koncu ogromnega prireditvenega prostora so se kitili lepotci v katere njihove lastniki vložijo svoje delo, denar in trud, da bi bili kar najbolj podobni tistim iz filmov Hitri in drzni.

Na drugi strani smo uživali v vonju (nekdo bi rekel smradu, a ta bi bil na današnji prireditvi resnično čuden) prežganih pnevmatik (drift) ali pa smo ob pisti gledali kdo se na 402 metra najbolj zažene v boj. No, če sem čisto pošten je bil to zame obrobni del opazovanja. Večina mojih pogledov se je ustavila na mičnih hostesah. Tudi Playboy in Avtomagazin sta imela svoji predstavnici in Slađana, ki je s ponosom nosilo Playboyevo opravo na svojem telescu je postala celo zmagovalka izbora za Playboyevo miss hostes. Čestitam lepi Divačanki, ki je za nagrado dobila celo ... poskusno slikanje za Playboy! O tem kako vroče bo, pa takrat, ko se dogovorimo kdaj bo dekle imelo čas.

Ljudstvo je slikalo in slikalo in slikalo in slikalo naši dve vroči mački, ki sta dvigovali že tako visoko temperaturo in nedvomno je bila Hondica z nalepkami Playboya največkrat poslikan avto dneva. Dekleti sta s tega stališča odlično opravili svoje delo, pohvala pa gre tudi vsem organizatorjem, saj nismo bili ne žejni, ne lačni, pa še dobre volje smo bili.

Po desetih urah sprehajanja v Slovenj Gradcu vam lahko tako ponudim tudi s fotografijami podkrepljen blog (ixusa žal še vedno nimam, da bi lahko dodal še kakšen filmček) in upam, da sem vas vsaj malo zdražil, da boste naslednjič z nami. Ker je bilo res hudo!

Love ya all!

Filip