Videospot!

  • 23.07.2007

Končno je prišel dan, ko smo posneli videospot za moj novi singel Varaj me, varaj. Priznam, da sem že neučakana in se mi zdi september, ko bo spot premierno predstavljen, še daleeeč ...

(Foto: Filip Kocijančič)

8 fotografij v galeriji

Spot smo snemali v Kranju na treh lokacijah. Režiser je Boris Dolenc iz Invida Tv, ki je posnel že moj videospot Moje sanje (tega si lahko ogledate v angleški različici tudi tukaj: http://www.youtube.com/watch?v=XYL8txxo-Bg ), spote za Vesno Pisarovič in druge ...

Ekipa je bila super in se jim zelo zahvaljujem za ves trud.

Snemali smo do druge ure zjutraj. Niti malo nisem bila utrujena, saj sem imela v sebi še veliko adrenalina od snemanja, na katerem smo se malo poigrali tudi z ognjem ... no, saj boste videli v spotu :-)

Kaj je tema spota? Verjetno vam dovolj pove že naslov pesmi. Skratka, fant me prevara, zato se mu odločim maščevati z magijo vudu lutke. Več vam ne bom povedala, da bo potem bolj zanimivo. Fanta v spotu igra Anže Škrube, trikratni svetovni prvak v hiphopu (www.myspace.com/anzeskrube), ki se je tudi tu odlično izkazal.

Sedaj me čaka še nekaj obiskov Invida Tv, kjer bom sodelovala tudi pri montaži spota. Seveda samo toliko, da povem, katere stvari so mi všeč in katere ne … vse drugo delo bom prepustila Invidijinim fantom, vrhunskim strokovnjakom.

Vaša Playmate 2007

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri