Počitnice na Tenerifih :)

  • 13.08.2007

Počitnice. Ah ja, počitnice! Slišati je lepo, kajne? Potem pa se vrneš in je vse po starem: iste skrbi, isti obrazi, isti kraji ... Pred kratkim sem prišla s Tenerifov in priznati moram, da sem sedaj čisto zamorjena, ker je tukaj tako slabo vreme in spet me čaka veliko dela, skrbi itd. Počutim se, kot bi se zbudila iz lepih sanj – "back to reality".

(Foto: Sanja Grohar)

6 fotografij v galeriji

Na Tenerifih sem bila prvič. Leteli smo iz Benetk v Madrid in nato na Tenerife. Ko sem stopila iz letala in vdihnila topel poletni zrak, sem kar zažarela.

Po nas je prišel Jani Čuk, Slovenec, ki živi na Tenerifih že sedem let. Mlad in simpatičen fant je vseh deset dni skrbel za nas – vozil nas je okoli, žural z nami, priskrbel nam je dvonadstropni apartma z bazenom, razkazal nam je Tenerife. Brez njega bi bili popolnoma izgubljeni. Skratka, če se boste odpravljali na Tenerife, ga kontaktirajte (www.canary-tenerife.com, mail: tenerifee@hotmail.com), ne boste razočarani.

Teh deset dni je minilo tako hitro, da sem imela občutek, da smo bili tam samo tri dni. Jaz, moj fant Dani, moja prijateljica Nika in še en prijatelj smo se imeli d'best. Peščene plaže, prijazni ljudje, HUD šoping, super žuri. Ne vem, kaj naj še rečem, morda le to, da se bomo decembra najbrž vrnili :). Čeprav ne bom imela občutka, da je december, ker bo vroče, ampak vseeno komaj čakam in upam, da ne bo kaj prišlo vmes. Vse decembrske nastope bom skušala prestaviti ali prej oddelati, samo da bom lahko šla.

Sedaj pa nazaj v realno življenje :). Čaka me kar nekaj nastopov, modnih revij za Lisco in še kar nekaj obveznosti.

Seveda vas ne bom pustila na hladnem, zato prilagam tudi slike.

Take care & have fun!

Vaša Sanchy, POTY 2007

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri