Playboyevo dekle leta 2007

  • 11.06.2007

Najprej bi vas vse skupaj lepo pozdravila – welcome to my first Playboy blog!

(Foto: Aleš Bravničar)

5 fotografij v galeriji

Kot verjetno že veste, sem osvojila naziv Playboyevo dekle leta 2007. Yeeeey!!! Res sem vesela, da sem postala POTY 2007, da bom lahko krasila julijsko naslovnico Playboya in da bom eno leto častno nosila naziv Playmate of the year. Seveda se ne bom branila vseh lepih nagrad J, ki jih bom prejela 21. junija na kopališču Laguna v Ljubljani.

Včeraj smo poslikali ves pictorial za julijsko naslovko. Fotograf je bil zopet Aleš Bravničar, s katerim se čudovito ujameva in zato tudi vedno narediva hude fotke. Aleš, če bereš – hvala za vse, bil si super!!! Slike bodo fenomenalne!

Skratka, celotna ekipa je bila zakon, imeli smo se super. Vse od našega ludega privat partyja (ki smo ga imeli en dan prej v apartmaju) pa do konca slikanja, kjer sem se, mimogrede, tudi poškodovala, saj sem pri zadnjem slikanju padla z mize in dobila nekaj prask. Hvala bogu ni bilo nič hujšega. No, po nekaj objemčkih ekipe sem se takoj bolje počutila.

Še enkrat bi se rada zahvalila celotni ekipi, saj so bili vsi tako prijazni in so z mano ravnali res lepo ter me razvajali kot malo dete. Od ekipe sem dobila celo naziv 'seksulja', tako da se v smehu zahvaljujem tudi za to.

Torej, zahvala gre: d'best fotografu Alešu Bravničarju, naši šefci Margiti, ki je zadevo super skoordinirala, Tini Cavazza za božansko ličenje, Ireni, ki je super skrbela za moj stajling, fotografu Lumpiju (Gregu) z Nove za vse vice (smeh) in pomoč ter Gustiju, ki je skrbel za moje laske.

Rada vas imam in upam, da bomo kmalu zopet sodelovali.

Bralcem pa že vnaprej želim prijetno listanje mojega julijskega Playboya – vredno ogleda!!!

Love, your Playboy playmate 2007! www.sanja-grohar.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri