Opravičilo

  • 14.06.2007

Po resnici povedano, nerada pišem bloge, saj ponavadi ne vem, o čem naj pišem, predvsem pa se vedno obremenjujem z vsemi slovničnimi napakami, ki jih naredim med pisanjem :). No, danes se bom opravičila ...

sanja stars (Foto: Playboy)

2 fotografiji v galeriji

Razmišljala sem o tem, da si ljudje ne vzamemo dovolj časa zase. Živimo v tem "norem" svetu, kjer se vse vrti okoli posla, denarja oziroma materialnih dobrin. Že pri sebi vidim, da enostavno NIMAM časa zase. Meša se mi od vseh obveznosti, ki jih imam; pevski nastopi, vodenja prireditev, slikanja, intervjuji, vodenje marketinga itd. Najbolj smešno pa je dejstvo, da me vse to hkrati tudi osrečuje, predvsem je pa to moj vir zaslužka.

Včasih postanem žalostna, saj so pri vsem tem najbolj prikrajšani moji najbližji. Pred kratkim so se vsi "moji" spravili name, češ da si ne vzamem dovolj časa zanje. Eden od mojih prijateljev je bil tako jezen name, da sva skoraj pretrgala stike, druga prijateljica je imela občutek, da je enostavno nočem več v svojem življenju. Tolikokrat sem želela popraviti situacijo, pa je nisem znala, preprosto ni bilo časa. Prav zamislila sem se nad tem in zato sem se (komaj) zorganizirala in si vzela čas tudi zanje. No, seveda sem zaradi vsega tega letanja in stresa tudi zbolela. Tako da vam sedaj pišem tale blog iz postelje z vročino 38 stopinj Celzija. Katastrofa! Predvsem je najpomembneje to, da si človek vzame čas zase, šele nato za prijatelje in službo. Zdravje je neprecenljivo. Neprecenljivi so zame tudi moji najbližji, zato si bom zanje vedno vzela čas. Izkoristila bom tole priliko in se opravičila vsem svojim, ki sem jih nehote zapostavljala. Nekoga od svojih sem z nekaterimi dejanji (nehote) tudi prizadela in resnično mi je žal za to.

Uf, to pa je bila spoved, kaj? Očitno se teh blogov ne sme podcenjevati, hehe.

Vaša Sanči, POTY 2007

www.sanja-grohar.com

www.myspace.com/sanjagrohar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri