Ko sneži

  • 14.01.2008

… je naslov moje zimske balade, ki sem jo izdala konec decembra. Žal že kar nekaj časa nisem videla snega, vendar nas to ni ustavilo, da ne bi posneli spota za pesem Ko sneži. V spotu zopet nekoga objemam, vendar to ni fant, sploh ne človek - to je psička Kajla.

(Foto: ZZ foto Live)

10 fotografij v galeriji

Pesem Ko sneži je naredil Miha Hercog, besedilo pa sva spisali Saška Lendero in moja malenkost. To je dejansko moja prva balada in zelo sem ponosna nanjo. Sprva niti nismo nameravali posneti spota, saj smo ga načrtovali šele spomladi za novo pesem, vendar je bil odziv tako dober, da smo to preprosto morali storiti. No, spomladi bosta kljub temu prišla ven nova single in spot.

Spot je posnel Miha Tozon - To3, ki je veliko snemal za Saško Lendero, naredil je zadnji spot Mance Š ... in zelo sem zadovoljna.

Snemali smo v prenovljenem, prelepem gradu Otočec na šestih različnih lokacijah. V tem spotu boste videli 'drugačno' Sanjo, kakršne niste vajeni – čustveno, zasanjano ...

Zelo sem vesela, da je bila kljub vsemu, kar se je zgodilo, ekipa Lendero&Co. ob meni in me podpirala tudi na samem spotu. Seveda brez njih ne bi bilo spota.Hvala za to, da verjamete vame!

Za ličenje in stiliranje sta poskrbeli Maja in Nina Šušnjara. Maja je naredila vrhunsko delo, še posebej s kamenčki Swarowski po učkih. Ninči je pa tak cutie :-)! Še posebej sem vesela, ker je bila ob meni vseh 12 ur snemanja tudi Katja Fašink, lastnica kozmetičnega in frizerskega salona CAT (www.cat.si), saj ji ne bi bilo treba – Katjuška, hvala :).

Rok Škofic, ki se mu vedno nasmejim, je snemal making off - legenda :).

In seveda nisem pozabila na vse moje Lender&Co.:

Tjaši, ki je tako pridna punca - brez nje oziroma njene organizacije bi na snemanju vladal kaos. Grega,Nikki,Tomaž...vsem najlepša hvala!

Dingo je naredil prelepe fotke in my big brother Filip, ki ga na snemanju žal ni bilo vendar je vedno preverjal, če vse štima hehe.

Matjaž K. hvala za ideje za spot in ves trud!

Resnično upam, da nisem koga izpustila...

P. S.: Na snemanju spota res ni snežilo, toda za to pa imam MihaTozona in njegovo računalniško tehniko, hehe.

Želim vam lepo in predvsem srečno ter uspešno leto 2008!

Vse informacije o meni (nastopi,nagradne igre,pesmi..) dobite na:

www.sanja-grohar.com

www.myspace.com/sanjagrohar

Vaša Sanči

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri