Žrebci ga žgejo

  • 06.09.2007

Nekoč, ne dolgo še tega, so na nacionalki v eter sleherno nedeljo spuščali res kul oddajo, ki se je imenovala Tistega Lepega Popoldneva, ali skrajšano TLP.

Kdor je to oddajo pozorno spremljal, je vsake kvatre na malih zaslonih lahko zasledil tri postavne mladeniče s sončnimi očali, ki so sedeli pred odprtimi notesniki in se dobrikali v kamero. Testosteron je kar kipel iz mladih fantov, ki so modro sukali besede o vprašanjih in izžrebancih, eden od njih pa je celo zdržal pod prisego molka vse do tistega lepega popoldneva, ko je moral izustiti peklensko besedo ”Karkade“.

(Foto: Aleš Bravničar)

Da vas ne bi moril s predolgimi eseji naj povem še to, da enega žrebca srečujem zgolj še na družabnih prireditvah (s Canonom v roki), ostala dva pa sta se globoko zakoreninila v našo MMAML sekcijo na Adria Media Ljubljana, ki je zadožena za tovrstne strani in takele posnetke (če ste morda padli iz Urana naj vas spomnim, da so žrebci prej počeli tole, vmes – toda strogo izven delovnega časa – pa dva še danes vodita stran s nenavadnim imenom EM-TRI-ER-DESET).

Prvi od obeh borcev je Davorin Pavlica (njegove inicialke DP v ameriškem xXx slengu pomenijo nekaj silno hecnega), visok in postaven mladenič, ki me vedno znova razveseli z drugačno frazo iz meni tako priljubljene serije Futurama (zadnijh 34-krat je ob najinem snidenju recimo vzkliknil Benderjevo “Kill-all-humans!”).

Drugemu pa bomo zaradi zaščite identitete rekli le Zi (čeprav je njegovo polno ime Gregor Zalaznik, mail pa gregor.zalaznik@adriamedia.si oziroma gregor@zvpl.com) in slovi po izjemnem avatarju, ki je kljub 48x48 pikslom pljunuta podoba njegovega obraza iz tričetrt ptičje perspektive in ga je kakopak izdelal čisto sam.

Včasih, takole za hec, se prebijem v njuno prepolno pisarno med iPodi in praznimi piksnami Slurma in ju ujamem sredi nadvse delikatnega spletnega dela. To je seveda najboljši trenutek za kakšno brezvezno, čas jemajoče vprašanje, kot denimo “Kak pa je, procentualno gledano, obisk mojega bloga v prvem kvartalu septembra?” Ali pa: “Ti je bolj všeč Alpsko ali Lejko mleko?”… Fanta sta tako pridna, da me kljub mojemu teženju le redko opazita (sklepam, da to ni zato, ker sem v zadnjih nekaj letih shujšal za 3 kile)….

Zato sem se odločil, da se jima odkupim za izgubljen čas ter zahvalim za montažo mojega Playmate Of The Year videa , ki sem ga vrtel na SOF-u (in še vseh ostalih videoposnetkov iz Playboy in Elle shootingov, ki jih snemata & montirata sama) in jima pošljem tole prisrčno čestitko:

“Naj za trenutek odložijo delo dragi Žrebci. Ob njihovem napornem pikslastem vsakdanu na MMAMLU jim želimo vse najboljše in vzklikamo (>insert long yodeling sound<) še na dolga leta !!! Bratranca Alojz in Poldi z družinama, teta Jedrt in prababi Jadviga ter svak Franc s kravo Rozi, ki jim družno pošiljajo koš poljubčkov in tole vižo...”

PS. Interne šale so res fajn, ker jih razume samo 4,73 človeka.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri