Saša Lendero gre na kolena

  • 15.06.2007

To naredi Saška smeje, brez zadržkov. Ampak samo takrat, ko res mora…

(Foto: Aleš B.)

Trume oboževalk in oboževalcev, ki so čakali njen podpis, so se zgrinjale za moj hrbet. Eni so hoteli listek in so molili kulije, drugi so rekli, naj se jim podpiše kar na roko. Blazno se nam je mudilo, sonce je zahajalo za črne oblake, mi pa še nismo posneli dovolj fotografij. Saša je stoično delila avtograme in se z vsakim malce pogovorila, midva s stilistko pa sva jo le občudovala v njeni profesionalnosti in jo za roko vlekla nazaj na fotografiranje.

Treba se je bilo preobleči, popraviti šminko, urediti frizuro. Tisti “company” del ekipe Lendero&Co. je skrbel za čokoladni sladoled, domači sir s tartufi, pršut in suđukice. Mi smo skrbeli, da je Saška tisti dan izgledala popolno. Človek včasih rabi tako malo…

Seveda Saša ponavadi ne gre na kolena. To stori le, ko je res nujno potrebno. In tokrat je bilo. Borovci ob obali so bili namreč prenizki, da bi pod njimi stoje popravljali podrobnosti na masaže vrednih delih njenega telesa. Sicer pa Saša stoji pokončno in ponosno in ne dovoli, da bi kdo z njo ravnal kot v njeni pesmi. Tisti pesmi, ki je tako nalezljiva, da nam je ves ljubi dan znova in znova rojila po ušesih.

Oglejte si Saškine fotke - romantično modno zgodbo na 10 straneh - v avgustovski številki mesečnika Elle.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri