Nikon Party

  • 20.09.2007

Na Nikonovi predstavitvi novih fotoaparatov sem v objektiv ujel 3 najlepše modele večera: Petro Slapar, Iris Mulej in Tadejo Ternar.

(Foto: Mitja Učakar)

3 fotografije v galeriji

V Mestnem Muzeju se je 20.9. zgodila solidna Nikonova predstavitev novih fotoaparatov, med njimi tudi slavnega Nikona D3, ki kot predstavnik profi razreda končno ponuja 1:1 senzor in še nekaj drugih kreativnih rešitev (občutljivost do 25600 ISO, anyone?)... Zraven so odgovorni ponudili tudi odličen catering, malo performansa s Sherlockom Holmesom in Watsonom ter situaciji primerno retrospektivno razstavo starih dobrih Nikonovih ohišij, kakopak tistih na stari dobri film.

Seveda sem kot zagrizen uporabnik profesionalnih Canonovih aparatov na zabavo uletel v majčki, na kateri je spredaj na malo in zadaj na veliko pisalo CANON, kar tako, malo za šalo in malo za res, saj je bila to idealna priložnost, da preizkusim Nikonovo pregovorno toleranco in vzdržljivost. Kljub temu, da so me vsi samo trepljali po rami, kako si upam in kako sem pogumen, so se Nikonovi vodilni (bilo jih je kar nekaj, tudi iz tujine) vedli nadvse strpno in mojo mini-provokacijo sprejeli z nasmeškom. VSA ČAST, GOSPODA! You have my respect!

Gospod Jernejčič iz podjetja Tehnooptika (prodajajo Nikonove mikroskope) mi je s širokim nasmeškom prinesel celo Nikonovo majčko. Da jo bom imel za drugič, je smeje dodal. Po sto letih sem videl tudi Primoža Hauptmana iz Foto Formata, Danijela Zavratnika, Petra Irmana in še nekaj kolegov fotografov, ki so bili iz tega in onega razloga odsotni iz mojega življenja.

Potem pa so prikapljale še bejbe. Prišla je Sara Isakovič, pa Petra Slapar, Iris Mulej in celo Miss Slovenije Tadeja Ternar, s katero sva padla v res globoko debato o usodi misic pri nas in povem vam, punca ima 100% pospravljeno in počiščeno podstrešje. Prav lepo se je bilo na široko nasmejati s tole našo simpatično prekmurko iz Beltincev. Na koncu sem ji zaželel še vso srečo na Kitajskem (tja novembra z 80kg prtljage potuje SAMA) in pa seveda - world peace.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri