Miss = hit !!!

  • 04.06.2007

Ja, pri naših hit & miss situacijah ob izboru Miss (pa s tem ne mislim Miss Hit) je naša nova univerzumska Miss resnično pravi hit! Tjaša Kokalj se je vrnila iz Mehike kot zmagovalka – je najlepša Evropejka med misicamu in najlepša Miss med Evropejkami. Hej, in to v celotnem univerzumu! To ji je potrdil tudi Trumpov ata, ko jo je v Mexico Cityju ponosno kuševal in trepljal po rami.

(Foto: Bojana Z.)

2 fotografiji v galeriji

Tjaša se je imela v Mehiki super. Povedala mi je, da je bila v sobi s Hrvatico, da so se lepo zaštekali s Čehinjo, Rusinjo in Indijko ter da je zvečer skupaj z ostalimi puncami od izčrpanosti velikokrat zaspala kar pri prižganem televizorju. Dodala je še, da je Mehika draga, da so vse punce super (razen takrat, ko se nastavljajo fotografom – takrat pride do prerivanja in marsikatera nežna in krhka rebrca neposredno fašejo kak špičasti komolec) in da so jo feni dobesedno obkolili, ko so izvedeli, da dete ‘habla Espanjol’.

Vesel sem, ker sem imel letos par odstotkov zaslug, da je med vsemi lepoticami zmagala prav ona. Tistega večera smo se v portoroški marini odločili pravilno.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri