Ankin svet čustev

  • 30.09.2011

Anko smo mično razkrili na naslovnici in straneh 74–85, tukaj pa se nam razkriva sama s svojim raznovrstnim fotografskim delom. »Kadar gledam skozi svoj objektiv, vidim v človeškem telesu eleganco, lepoto, glamur, seksapil in moj cilj je vedno ujeti tudi čustva,« nam je razkrila in k izboru svojih fotografij dodala tudi dva avtoportreta.

(Foto: Anka Bulovec)

23 fotografij v galeriji

Anka je imela dve samostojni fotografski razstavi, leta 2002 na Bledu abstraktno fotografsko razstavo Transfiguracija in leta 2009 v Bohinju razstavo Fotoimpresionizem.

Na zadnji je presenetila z analogno fotografsko tehniko, ki jo je poimenovala fotoimpresionizem. Do zdaj česa takšnega še nismo videli, zato si drznemo reči, da je Anka pionirka na tem področ­ju. Zmagala je na natečaju Aqualia vodni portreti, ki je potekal pod imenom znamke Vichy, več kot dve leti je bila hišna blogerka na Siolovem portalu in ena izmed peščice ljudi, ki so jih plačevali za to, da je imela blog.

Bila je namestnica urednice fotografije na Blogoroli in kot članica ekipe Concept na splet­nem portalu Vest.si sooblikovala oddajo o elektronski glasbi Plata in prirejala diskotečne zabave.

Dela kot fotoreporterka, predvsem kot zunanja sodelavka Gorenjskega glasu, sodeluje z modno agencijo Loox model management in je uradna fotografinja tekmovanja Mister Slovenije. Njen blog najdete na naslovu ankabulovec.blog.siol.net.

Sicer pa skorajda ni ča­sopisa oziroma revije v Sloveniji, kjer ne bi bile objavljene njene fotografije. Tokrat prvič tudi v Playboyu.

Še to, nekaj sekund filmske slave bo Anka doživela tudi v celovečercu Stanje šoka Andreja Košaka. V zad­njem prizoru je – fotoreporterka.

FOTO Anka Bulovec, TEKST Playboy

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri